arenim1907 gulsah98 Pilates topu ile hareket , yürüyüş, hurma, ananas bol yürüyüş , merdiven inip çıkma bende deniyorum 😍
Fadimegll321 Kızlar 37+4 üz kalktıkça altım ıslanıyor çok değil az sızıyor gibi bebeğin suyu mu bu bilen var mı 🥲
arenim1907 Fadimegll321 İdrar ile karıştırıyor olabilirsiniz eğer böyle bir şüpheni varsa iç çamaşırı değiştirip bir peçete koyup 10 dk yürüyün ıslanırsa su dur. Böyle bir durumda hastaneye gitmeniz gerekir test için
Merinizzz Fadimegll321 ilk kez bunu bu gün bende yaşadım ilki yatakta eşimle şakalasirken bir sıcaklık hissettim baktım çamaşırim ıslanmış akıntı desem değil önü komple ıslak sonra değiştirdim ve koltukta bs boş otururken lavaboya gittim yine ıslaktı bir iki saat arayla oldu acaba altıma mi kacirdim diyorm bende
Blbbk Hafta dolduktan sonra doktorunuz çatı muayenesi yaparken bi manevra yapıp doğumu tetikleyebilir kendisine bu konuyu danışabilirsiniz 🌸
Fadimegll321 arenim1907 sancılarım varmış zaten nstde açılmam yok diye göndermişti beni geçen hafta birde koyu sümükümsü akıntı gelmişti doktor doğum başlamış mı bakalım dedim