leylaninpembemontu Kadın doğum binasında yapılıyor ben de orada yaptırdım yapılan test zaten tepeciğe gönderiyor anlaşmalı hastaneler
Deletedmom_103 leylaninpembemontu merhabalar Hüseyin aytuğ avşar beye randevu aldım ilk kez gidicem bilginiz var mı acaba ☺️
leylaninpembemontu Sunymom Emine mert Kadın doğum doktorum kaç haftalıksınız siz hangi doktorda takipliydiniz perinatoloji doktorum da Ali Taner Anuk ikisinden de memnunum kafama takılan her şeyi soruyorum ve gayette açıklayıcılar
Sunymom leylaninpembemontu AA benimki de emine mert birkere gittim.daha ama emin olamadım üç hafta sonra gel ikili tarama testi yaparız dedi ama.cok.soru soramadigim.icin üzüldüm
leylaninpembemontu Sunymom inşallah sağlıcakla kucağına alırsın benim de ilk gebeliğim eşim Kadın doğum hastanesinde çalışıyor 28+2 deyim gebeliğimi ilk öğrendiğimde Emine hanımı önermişler ona doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum
Sunymom leylaninpembemontu inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bilgileriniz içinde teşekkür ederim