Tiiffany Dmrbs18 bikac kez denemiştim hata vermişti simdi nasıl bilmiyorum 1,5 senedir kullanıyorum. Ben metrobus bayilerin ordan gidip basvuru yapmıstım o gün hemen aldim
haticey4 Dmrbs18 canım internetten başvuru yapıyorsun istanbul kart sitesinden, fotoğraf yükleyip ödemesini yaptıktan sonra adresine geliyor
Tiiffany Merveeall Anne ve cocuk için Ücretsiz taşıma kartı. Deniz otobusu, wc, iett,metrobus, tramvay vs tüm ulasım araclari için geçerli ama sadece ibb ait istanbul için
beyzacmvrc Merveeall 0-4 yaş arası çocuğunuz varsa alıyorsunuz. Ücretsiz toplu taşıma kartı. En fazla çocuk 4 yaşına gelene kadar kullanabiliyorsunuz sanirim
Kubrabsyg45 Dmrbs18 gerek yok. Doğum yaptıktan sonra sisteme düşüyor. Dün yaptım ben sadece TC istedi. Fotoğraf istedi ama yanımda yoktu hemen o an bayan kendisi çekti en fazla 3 dakika sürdü tüm işlem
Kubrabsyg45 Dmrbs18 yapabiliyorsun. 153 ara bilgi verir. Bilimsel mi ne diye geçiyor Google de oradan başvur 60 TL ücret var
Kubukargl Dmrbs18 evet ben internet üzerinden başvuru yaptım 60 tl abonman parası 10 tl kargo parası almışlardı eve gelmişti kart