Sibeltolga Selam kızlar 2 gündür bu saatlere kadar buralarda takılıyorum kociş kızıyor ama napim alıştım size 😂 Biz 9 yıldır sevgiliydik çok zor badirelerle evlendik anlatsam kelimeler yetmez roman olur eşimin ailesi yüzünden 9 yıl bekledik ve sonunda 13 mayısta evlendik eşimin ailesi bizi 3 tane evleri olduğu halde kiraya otuturdu hemde alt sokağına düğün paralarımızıda aldılar ve biz ortada kaldık çalışmam gerekiyordu 30 milyar borcun içindeyiz oyüzden bebek işini erteliyordum 9 yıldır hayalini kursam bile yokluk olunca boyun eğiyordum kaynanamlar eziyordu zaten hala öylelerde neyse onlarıda allaha havale ediyorum halada bunca şeyden sonra cocuğun ismini koymaya calışıyor anlatmak istediğim şu geri cekme ile korunuyorduk ve birgün kaZa oldu bende ertesi gün hapı içtim ertesi gün hapı içince yüzde 1 falan ihtimalle hamile kalıyorsun ben o ihtimalle hamile kaldım hemen işten cıktım düşük tehlikesi yaşadım üzüntülerimden stresten dolayı ama gecti cok sükür demem oki Yüce rabbim isterse herşey olur siz sadece ona sığının ondan isteyin başka kimseden değil rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Yeterki inanın Rabbim hepinize sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat versin inşallah bunu yazmamın sebebide olmuyor diye üzülen arkadaşlarıma destek amaçlı yazdım üzülmeyin bende postlarınızı okudukca cok üzülüyorum
Melikelikelike Sibeltolga yaaa evet her nasip vaktine esirmiş. Biz bilemeyiz,Allah bilir. Tevekkül etmek lazım da..