Bsraanara Kızlar merhaba 25 . Haftadamdayım ve doktorum anamoli tarama testi yapmamı söyledi bende randevu aldım ama sadece fetal eko çektiler doktor ben bunu demedim dedi bir daha randevu alsam 2 ay sonra ya veriyorlar zaman geçmiş oluyo özelden 400 tl miş sizce yaptırmama gerek var mı detaylı ultrason
mucizemizibekliyoruzz Bsraanara detaylı ultrasondan bahsediyorsanız, tüm hamileliğiniz boyunca asla ihmal edilmemesi gerekilen en önemli test bu
mucizemizibekliyoruzz Bsraanara ama siz 25. Haftanızdasınız bildiğim kadarıyla geç kaldınız. 18-24. Haftalar arası yapılıyordu bu test. Yinede bi sorun belki olur
Bsraanara mucizemizibekliyoruzz evet doktor ben her hastama öneriyorum dedi ama aklım kaldı kararsızım eğer çok gerekliyse bu hafta yaptırmam lazım
GizeMustafa Kesinlikle yaptırmalısın çok önemli . Bebeğinde herhangi birşey var mı yok mu bu tarama da belli oluyor .
mucizemizibekliyoruzz Marygur renkli olarak bakılıyor sadece. Tek amacı o değil, detaylı olarak bebeğin tüm damar ve organları inceleniyor. 18-24. Haftalar arası yapılabiliyor ama en uygun 21.22 haftalarmış
Bsraanara Evet ben biraz geciktim ben aslında fetal eko yapılacağı gün o da yapılacak sanıyordum hatta randevu alırken anamoli tarama testi dedim o gün gittiğimde sadece fetal eko yaptılar şaşırdım o yüzden yoksa yaptırırdım bu zamana kadar