Aysenur-345 Annişler selam detaylı ultrason yaptırıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı yerler var mı? Yardımınıza ihtiyacım var devlette randevu bulamadım mecburen özele gideceğim fiyatlar çok yüksek.
Seyyahfener Aysenur-345 gitmedim ama en uugun Dr.Mahmut Güngör 1150tl bulmuştum birde Güney Hastanesi 1000tlydi. Devlette randevu bugün bulabildim tam 10.00’da açmanız gerekiyor hemen almalısınız. Devlette memnun kalmazsam özele de gideceğim inşallah gerek kalmaz.
pollyanna- Aysenur-345 merhaba canim 1 saat önce çektirdim cok cok memnun ayrıldım. Ozel bir klinik H.Fehmi Yazıcıoğlu. Kağıthane de bir plazada yeri. 1200₺ fiyatı var renkli çıktı istersen +50₺ ücret veriyorsun. Damarlarını bile tek tek anlatti, cok guzel ilgilendi. 45 dk civarı sürdü. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tugbayildiz21 Aysenur-345 Esenler Medipol doç dr Erol arslan hocam bir tanedir. Kendisiyle ikili testte tanmıştık sonucum yüksek çıkınca CVS yaptık vs geçen hafta da detaylı ultrason yaptırdım. Çok çok çok memnunum hocam kesinlikle bu süreçleri yaşayan herkesin karşısına Çıkması gereken biri. Detaylısı 1850 tl 40 dk kadar sürüyor öncesinde bilgiler veriyor sizin sorularınızı cevaplıyor muayene sırasında da her şeyi detaylıca size de gösteriyor ve 7 8 adet fotoğraf ve CD veriyor bebeğin güzel anlarını yakalayıp. Kesinlikle tavsiyemdir
Aysenur-345 Seyyahfener Acaba hangi bölüm hangi hastanede buldun ben bir türlü bulamıyorum.Bulsamda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor.
Annismervis Esenler medipol Erol beyde yaptırdım,fiyatı 1850 lira idi. Uygunluk olarak pek makul değil fakat aşırı memnun kaldım. Gittiğim 3. detaylı usg,diğerleri vasattı.
alisko Özel Levent Hastanesi’nden randevu aldım henüz gitmedim daha çok vaktim var ama 1400₺ fiyat verildi. Doktor iyi olduğu için oraya gideceğim tavsiye edildi
Ayce09 Tugbayildiz21 Esenlerde hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz 2 hamileliğim ilk doktorum tuğba kılıktı gitmiş çok üzüldüm uzakta da baya, çok doktor değişmiş şuan 5 haftalığım ve karar veremiyorum hangisiyle başlıcağıma önerebilirmisiniz
Tugbayildiz21 Ayce09 bende Emine Zeynep hocaya gidiyordum o da hastaneden ayrılınca nur Cansu hocaya geçtim henüz 1 kez gittim. Ben memnun kaldım gayet yeterli derecede sorularımı cevaplıyor kendisi anlatıyor vs. Onun için burada biraz soğuk yorumları okudum ama benim beklentilerimi karşıladığı için devam etmeyi düşünüyorum muayenesi 600 tl
Seyyahfener Aysenur-345 gop eğitim araştırmada buldu eşim sabah onda başında bekledi öyle alabildik :/