barlaseymahasan AFamfs kafası büyükse genelde erkek oluyor öyle diyorlar bizim de öyleydi ve erkek hemen kendini belli ediyomuş😅 biz 3.ayda gördük pipisini 🤣🤣 benim oğluşum baştan beri soldaaa. Sağ sol muhabbeti de döllenmeden kaynaklı oluyormuş diye okudum bi kaç yerde
Emineeeeeee 1029384756 benim solda ve hiç çıkmadı erkekmis acaba doktor yanılıyor mu çok küçük anlamamış olabilir mı
KLORAKHANIM 1029384756 sag solla alakasi yok birde kesin konusuyorsunuz bari kesin konusmayin umitlenmesin 😊 benim kizim hep sagdaydi 2 haftaya doguracagim halaaaa sagda daha 1 kere sol tarafta hissetmedim bebegimi
WiseMom Erkek sağda olur derler özellikle başı. Ayrıca kafasının şekli de oğlana benziyor ama hayırlısı olsun bildiğim bu kadar, bu kadar söyleyebilirim. Ha bir de erkek çocuk kıllanma yapabiliyor tabii değişir kişiye göre zorunlu değil.
AFamfs WiseMom Kıllanma aşırı arttı maalesef ☹️ inşallah doğumdan sonra eski haline döner tahmin in teşekkür ederim bende erkek hissediyorum 😍
AFamfs 1029384756 Haftaya Bi daha gitcem 10 gün içinde ücretsizmiş ya 🤩 gitmeden çikolata meyve suyu iç diyorlar ne alaka anlamadım ama 😁
1029384756 AFamfs bbek oynasın diye daha iyi anlaşırılır o zamana tatlı şeyler yiyince hareketleniyor ya
u-akyz AFamfs iki gün önce gittm kontorle özellikle vişne suyu ve çikolata yiyp girdim 😀 öyle kıpır kıpır oluyorlar ki göstermesi için yenilmesi tercih ediliyor benim ki kıpır kıpırdı ama göstermedi doktorum bi tahmin bulundu tsbi ki ama net asla birşey söyleyemem cok erken dedi 🥹