Elifakbasyesil yagmurveyerdeniz 22. Haftadayim neden hala hissedemedim diyordum bende. Daha geç hissediliyor değil mi benim biraz kilomda var
minigim1669 Elifakbasyesil doktorum demişti canım 24 haftaya kadar normal hissedememe durumu kilolu hanimlarda. Bende tam olarak 22de hissettim bambaşka bir duygu en kisa zamanda yaşaman dileğiyle 🥰
yagmurveyerdeniz Elifakbasyesil ben de 177 boy, 86 kiloydum. gebeliğimin ilk 3 ayının sonunda 78’e düştüm. ilk gebeliklerde ve biraz da göbek çevresinde yağ fazlaysa geç hissedilebiliyormuş (: ama bir süre sonra kesin hissedeceksiniz, telaşa kapılmayın 🌸
minigim1669 Ftmysf1007 o zaman farklı bir tavsiyede bulunayım formda okumuştum cidden işe yarıyor. Soluna yatıp bebeğinle konuşmayı dene yada tatlı şeyler yiyip parmaklarinla karnına bası uygulayıp yokla bakalım ☺️ bende işe yarayan yöntemler bunlar canım 🥰
Dnznsa bahart ilkinde 20 haftalık ken tam hissetmeye başladım şuan 18+4 hafif hissetmeye başladım yeni .
Sleaydn Tinkipinki tam hissetmeye basla gaz gibi değil hiç biri sana dokunuyor gibi oluyor bide peşpeşe pıt pıt diye vuruyor anlaşılıyor yanj😂
Eda_11 bahart 17 de göz seyirmesi gibi hissettim . 22+0 daha dünde çok net hissetmeye başladim çok güzel bir duygu 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Yusocamine bahart 21. Birinci hamilelikte 21. Hafta ikinci hamilelikte 16. Hafta üçüncü hamilelikte 18. Haftadayım belli belirsiz hissediyorum.
Sleaydn bahart 16. Haftada hissetmeye başladım ama çok azdı.17. haftada baya dışardan bile bakinca belli oluyor mısır patlaması gibi pıt pıt vuruyor 🥰🐣
Glstn5 Ezgi-1409 neden endişelisin ki bence hareket ediyor ilk hamilelikte insan anlamakta zorlanıyor
Gzmerk 19.haftada az az hissetmeye başladım 20.haftadan itibaren ise çok net bir şekilde tekmelerini hissedebiliyorum ☺️
Baharrr__t Aasli-342874 şöyle bı duyum aldım sağ taraf hareket edince erkk şol olunca kızma öyle mi sizce
Nrcn91 14 haftalık olacagız 2. Gebelik 2 3 haftadır sırt üstü yatınca hareketlini görebiliyorum genelde sabah açken oynuyor 😂 ve göbeğimin tam ortasında ne sağda nede solda ☺️
Silasmom Ezgi-1409 evet mesela benim bebeğim çok hareketsiz ultrasonda da öyle doktorum çok normal olduğunu söyledi sürekli panik halindeydim bende ama biraz ilerleyince düzene giricek inşallah merak etmeyin