Baharrr__t Aasli-342874 şöyle bı duyum aldım sağ taraf hareket edince erkk şol olunca kızma öyle mi sizce
Kdr1903 15 haftalık hamileyim 12 haftalıkken hissettirdi artık maşallah 2 gündür de baya baya hareketli
Bilinmiyor_25 25 haftalıktım yavaş yavaş hissettim karın bölgem yağlı olduğu için biraz geç hissettim haraketleri
edabky 12-13. haftalarda seğirme şeklinde hissetmeye başladım. 19. haftadayız, gün içinde de akşam da çok kez hissediyorum. Özellikle gece uyumak için uzandığımda çok hareketleniyor.
Gulnazzz 17 ci haftamda küçük pıt pıt şeklindeydi 19-20 de baya hissettim şuan 33 maşallah durmuyor artık 🤭🤗
Azeri Ftmysf1007 doktorlar diyor ki Normal 30 cu haftaya kadar Hic haraket His etmuye biliriz,cunki o cok kucuk,ama 30+haftadan itibaren Mutlaka Haraketlere dikat etmeliyiz
Smysmysmy1 bahart 18+3 gece saat 02:30 da ilk defa hissettim. Şimdi 30+5 olduk kıpır kıpır olduuk durduramıyoruz hanımefendiyi 😅😅
Happyymom1 Haftada ufak ufak hissetmeye başladım şu an 20. Haftamdayım gün içinde belirgin şekilde hissetmeye başladım
Sip85 bahart 18.haftadayım daha net bir şey hissetmedim damar gibi atıyor bazen ama bebek hareketi gibi gelmiyor bana