Tugbayildiz21 Coynes prego solo aldım ben. Hem kabin hem travel mantıklı. İlk 6 ay puset takılıyor sonra normal kabin boy oluyor. Araştırın tavsiye ederim. İnstagram ve YouTube gürkanbebe sayfasında detaylı videoları da var ben onun mağazasından aldım İstanbul Bahçelievler
talisss Coynes merhaba biz de memleketten uzağız çok araştırdık en sonunda tek tuşla kapanan Chicco goody plus aldik
talisss 2bebeklianne41 şuan kullanmaya baslamadim doğuma var 🥰 ama genel olarak kullanışlı gibi ağır değil tek tuşla kapanıp tek tuşla kapanıyor sonuçta her daim eşim yanımda olmayacak diye düşündüm dediğim gibi çok araştırdık çok beğenildi diye gördük
Kurabiye93 Coynes Ben tekerleri büyük olan modellere baktım küçük tekerler düzensiz zeminde aralara takılıyor cocuk cok fazla sallanıyor. Arnavut kaldırım olan yerlerde sürekli takılıyor. Cok seyahat edıyorsanız kabın boy da alabılırsınız ama benım tercihim olmadı. Yurt dısına uctugumdada Özel bagaj bölüöüne veriliyor zaten bugüne kdar sıkıntı yaşayan duymadım. Nuna Mixx next tercih ettik biz
HilalMF Coynes ben joie nin pusetli olan modelini tercih ettim çok pratik henüz kullanmadım ama tek elle açılıp kapanabiliyor kalitr olarakta joie çok çok tavsiye ediliyor
Gulooo122- Coynes Ben joie muze lx travel sistem aldım çok güzel ne aşırı büyük ne çok küçük puseti de var katlandımı az yer kaplıyor çok kullanışlı tavsiye ederim 😊
Coynes Gulooo122- merhaba bugün bu arabaya baktim hem aşırı pahali degil hemde kullanisli geldi gozume ne kadar zamandir kullaniyorsunuz
2bebeklianne41 talisss Bende aldım benimde doğumuma var daha ama zam geliyor sürekli ondan aldım acele mi karar verdim bilmiyorum ama bizde Chicco tercih ettik kabin boy olmasından dolayı
Busra070707 busy1710 pusetiyle de oturma ünitesiyle de çift yönlü kullanabiliyorsun, tek elle katlanıyor ama çok hafif değil ortalama ağırlıkta bence. 30kg kadar da kullanımı var youtube’da tanıtımı mevcut bak istersen fikir olur
Kbraak busy1710 bende mios aldım doğumuma 2 ay var henüz kullanmadım ama mios modelini tercih etme sebebim bebeğin oturduğu yerden kaldırmadan çift yönlü olmasıydı
Bkmcnkr Sema5844 arabalı kullanıyorsunuz yine. Arabanın üst tarafı cıkıyo ilk 6-7 ay puseti arabaya takıyorsunuz. Sonra benek büyüyünce arabanın kendi koltuğunu takıyorsunuz
mervenergiz Coynes puseti bana eltim vericek o yüzden kabin alicam galiba araştırdığım modellerin isimlerini soyliyim bak ben magazalara gidip deneyip alicam pierre cardin vovo pierre cardin jojo joie chrome kraft q77 joie litetrax 4 dlx prego 2034 aria kanz E-go joie tourist signature bunlari alanlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi
yagmur50 mervenergiz daha kullanmadım ama Kraft Q77 aldım puseti ablam vermişti sadece hafif rahat kullanabileceğim bir bebek arabası istedim çokta araştırmadım açıkçası eşimle gördük beğendik gerçekten çok hafif tek elle katlanıyor inşallah kullanınca memnun kalırım 🙏🏻
havvaana mervenergiz ben Pierre cardin jojo kullanıyorum müthiş rahat hafif akışı çok iyi kabin boy ve kapanınca valiz gibi çekişi var civilden aldım yaz gelse hemen dışarı çıksak diye bakıyorum bu arada vovo modelini de çok tercih ediyorlar orda görmediğim için direkt jojo aldım
Aycegul Coynes biz e bebekten joie travel6 aldık çokta kullanışlı hem pusetli hem normal kullanabiliyorsunuz puseti çıkartıp. Güzelde indirimi vardı
talisss 2bebeklianne41 bence iyi yapmışsınız e bebekte bir bayanla karşılaşmıştık onun bebeği vardı bebek arabsindan memnun musunuz diye sormustum oda hayır Chicco almaya geldim o çok rahat demişti ins bizde.memnun kalırız🌿
Hilal2 Ne travel ne pus etli ne bilmem neli düz normal standart bebek arabası almıştım oğluma ama 5 yasına kadar kullandı 2.çocukta onu kullanacak şansı yok 😂gayet gzel ama çok ağır tavsıyem hafif bebek arabası alın çocuk büyüdükçe kullanmak çok zor oluyor