AysnYgz Ben18.haftamda eğzama sanmıştım fakat bu gün öğrendim el-ayak hastalığızymış şimdi 22.haftadayım sonuçları ne ? Bu hastalığı geçirip Doğum yapan var mı?
Esracim AysnYgz o ne kız ilk defa duydum. Ben 39+2 deyim. Ayaklarım çok sismisti geçen hafta ha bire kasindi. Sanırım egzama oldu. Cildiyeye gitmem gerek. Şimdi kasinmiyor ama yaralar geçmiyor
Hsrt42 AysnYgz Bende Doğumdan sonra oldu ve ellerim kaşınmaktan yara icinde ellerim yanıyo agrıyo ve okdr krem kullandım gecmio :(
Gulsummldr AysnYgz ay yüzümde kırmızı pütürler çıktı benimde. Tam olarak nasıl birşey sizinki. Yüzde cıkar mı acaba
AysnYgz Esracim genelde çocuklarda görülen bi hastalıkmış elde ve ayakta kırmızı noktacıklar suriyelilerden bulaşıryomuş hiç tanıdığımda yok ama nerden bulaştı anlamadım
AysnYgz Hsrt42 ben o dönem eğzama sandım ve sadece zeytin yağı kullanım gün içinde aklıma geldikçe el ve ayaklarıma sürdüm 1günde ödem indi kaşıntımda azaldı bi dene istersen sütten bebeğinize geçme ihtimali varmıymış? Dr. Ne diyor acaba