Hira22mehdi Ilayda01 17+5 çok hafif gece hissediyorum sadece inşallah 18de daha net hissederim eşim çok istiyor şarkı felan söylüyor niye tepki vermiyor diye üzülüyor sonra ☺️
ilayda-1234 Ilayda01 17+3 üz 3 4 gündür hareketlerı eşimde hıssedıyo hele çikolata yiyince coşuyo içerde eşim 1 tane daha yede hissedeyim diyo 😂😂
Sleaydn Bende yarın 18 e giriyorum. 1 haftadır hareketlerini hissediyorum hatta az önce eşimde hissetti peşpeşe 3 4 kere vurdu 🥰
Gonca4297 Bizde bugün NAR kadar olduk,hoşgelsin hepimize 18. hafta.🌸 Bir haftadır tam net hissediyorum hareketlerini artık,dışardan belli oluyor minicik tekmeleri.🤭
mirayaktas Biz 18+4 olduk haraketlerini 1-2 gündür pek fazla hissedemiyorum 20. Haftadan sonra daha net hissediliyormuş sanırım. 🤰🏻🥰
EbrumM-07 Bizde bugün Nar olduk 18 haftalık detaylı ultrason ne zaman gireceksiniz kızlar doktorum 20 haftalığa detaylı randevu oluşturdu
tgcearici karnımda zaten sertliğini hissediyorum artık da uzanmistim yatış şeklimi değiştirirken birden bi tarafa doğru daha bi sert oldu toplandı gibi dokunmadan bile oraya bi baskı olduğunu anladım yani göbek deliğime kafasını mı dayadı bacaklarını mı artık bilmiyorum ama bu hareketten sayılır mı 😄 @Ilayda01