seviksongul 8 haftalık gebeyim dün ultrasonda kalp sesi duyulmadı yapılan ölçümle 5+5 olduğu söylendi haftaya da kalp sesi duyulmazsa kürtaj olacağım söylendi sizinde başınıza böyle bir olay geldi mi acil cevap verebilir misiniz
bitterciko seviksongul öncelikle sakin olun benimde öyleydi geç döllenme denildi . Bizde kürtaja gittiğimiz gün kalp atışı duyduk
Seval2468 seviksongul benim geç döllenme kendimde biliyorum yani 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıktı 2 hafta sonra gittim bebekte kalp atisida vardı. Şuan 21 haftalık olmam gerek ama 18 haftaligim doktorum tarihimi değiştirdi. Normalde son adet tarihim 14 kasım ama biz 5 Aralık diye değiştirdirdik
seviksongul Balbebek012 Bulunduğum yerde kadın doğum doktoru bile yok (şırnak Beytüşşebap) merkezde kadın doğum doktorundan öğrendim çok bir seçenekte yok ama başka bir doktordan haftaya randevu aldım bakalım o ne diyecek
mercimeginannesi0 seviksongul hiç telas yapma canım biraz bekle benimde öyleydi 12 gün geç döllenme vardı bu çok normal dedi doktor kalp atışını ultarasonda çıkan haftaya göre 6 küsürde duyduk 6+5 olması gerek yanlış değilsem zaten zamanla sen iyi beslendikce bu süre azalacak bizim 5 güne düştü aradaki fark şimdi 28 haftalık olduk insallah seninde oyledir
TugSozTan Geç döllenme olmuş benimde öyle. Sat a göre 7 haftalık olması gerekiyordu ve ultrasonda 5 hafta gözüktü. 2 hafta sonra kalp atışını ve bebeği gördük. Telaşlansanıza gerek yok
sevcanbyhtn seviksongul benim başıma daha beteri geldi cnm 5 haftalik kalp atisi vardi kanamam oldu diger hafta tekrar cagirdi gittim bebek yok kese boş mecbur kurtaj olmuştum. 2 hafta gerilik sorun olmuyo gec dollenmede olabiliyo suandada hamileyim cunku 2 hafta geriden geliyo sıkıntı olmaz dedi doktorum. Sen kurtaj icin acele etme 2 haftada bekleyebilirsin cok var oyle sonradan kalp atisi olan canini sıkma hemen
inciata benimde sat göre 6+4te kese gözüktü 5+4 gözüküyordu 7+4de kalp atışı duyuldu 6+4 gözüküyordu şimdi 24+2 oldum haftasına geldi çok şükür