1Bebegimiz Selam arkadaşlar ciddi bir şekilde tuvalette çıkamama sorunu yaşıyorum şuan ve hazımsızlık var bu bebeğe zarar verir mi 25 haftalıgız ne yapsak geçer? :(
HavvaK 1Bebegimiz sıcak suyun içine bal koyup için Süt ve süt ürünlerinden uzak durun Kuru kayısıyı sıcak suya ıslatıp yiyin suyunu için
Ayssayss Bol su içmek fayda sağlar. Özellikle aç karnına sabahleyin bi su bardağına biraz zeytinyağı ekleyip içmek bende baya etkili oldu
babyugur 1Bebegimiz Her seyi boş verip,siyah kuru erik al ye,her yemekden önce 3 tabe falan,suyla iç.Ben diyetdeyken bile ondan yiyordum,karini boşaltiyor,hiç kabizlik yaşamiycaksiniz.Siz bir deneyin derim doktor onerisi bu arada👍🏻
papatyaseveranne Diyetisyen tarifi vereyim canım sana. Benim çok işime yaramıştı. 3-4 gün kurusu, 3-4 kuru erik, 2 kuru inciri üzerini aşacak kadar su ile kaynat. Ocaktan aldıktan sonra blendardan geçir. 1 yk zeytinyağı ekle karıştır. Sabahları aç karna bu karışımdan 1 yk kadar yiyip üzerine ılık su iç. Kahvaltı için biraz bekle. 🌸👌🏼