Gamzelim14 Merhaba arkadaşlar Allahın izniyle oğlumu bu ay kucağıma alacağım. Kış ayındayız bebek üşümesin diye yorgan mı örtmeliyiz yada ıyku tulumumu kullanmayız bilemedim. Pamuktan yorgan diktirmişdim öneceden. Ama yorganla boğulma tehlikesi var diye duydum ve çok korktum. Yoksa yorgan yerine uyku sadece tulumu yeterli olur mu acaba? Kafam karışdı... cevaplarınız için tşkler..
Buse01 Gamzelim14 ona bakilirsa herseyde bogulma olme tehlikesi var ne sacma is o ya su icerkende emzirirkende bise olacaksa engel olamazsin . Yorgani burnuna kadar cekme bogulmaz cnm evinde sicak olursa iyi olur
Handsomebaby Uyku tulumu tabii ki:)Doğduktan bir ay sonra gaz sancıları başlıyor zaten ayaklar hep havada olduğu için üzerinde birşey durmuyor aynı zamanda güvenli değil.Yatakta oyuncak yastık hiçbirşey olmasın.Sadece çarşaf olsun.Uyku tulumunu giydir yatır canım.Hem üşümez hem güvenli olur.Şimdiden hayırlı doğumlar
Esracim Mutlulugum bende uyku tulumu almaya karar verdim ama piyasadan pek haberim yok. Hm den baktım 100 120 arasında fiyatları. Sizde bu fiyata mı aldiniz
selimebora Mutlulugum 0 3 mü aldınız 0 6 da oluyo mu acaba bende en çok bunu merak ediyorum 0 3 alsak daha kış bitmemiş oluyo diğeri de büyük mü gelir bilemedim
Efuchama İlk zamanlar için bebeğe yorgan önermiyorlar isterseniz tulumu araştırın ben de ne yapacağımı bilmiyorum ince örtüler korumaz ocakta gelecek bebişim üşümesinnn🤯
Mutlulugum selimebora 0-3 aldim ve baya buyuk duruyor canim, 0-6 herhalde yatak kadar olur. Yinede sen bilirsin. Ben 0-3 ve ayriyetten battaniye aldim .