Cansr Valide25 abla öyle anket kurmuşsun ki hangisini seçeceğini şaştım bebeğim erkek değil ve 17 haftalıgm hareket yok
esnyz14 Valide25 Ankette uygun seçenek olmadığı için yazıyorum bebişim kız ve 17. Haftada hissetmeye başladım
FatmaAselinAnnesi_60 Valide25 herkeste farklilik gösteriyor canım kimisi 14 15 haftalar da hisseder kimisi 20 haftalarda daha geç hisseden de var o yüzden kafaya takmamak gerekiyor ve kıyaslamak doğru değil o yüzden doktora danışmakta fayda var o size bilgi verir sen geç hissedersin o erken o yüzden bunu kafaya takıp çok üzülen kadın var
abilgen Şıklara kendi sorunlarınızı yazdınız sanırım. Benim erkek, 22 de hafif hissetmeye başladım, 26 da iyice arttı.
Rabia_91 Taskaya96 elini rahmin olduğu yere biraz aşağılara koyarsan elinin altında kayan bişeyler olduğunu hissediyorsun sonraki haftalarda elini koymana gerek kalmadan hissettiriyor
esnyz14 Taskaya96 bir kaç kere böyle çok hafif bişeyler dokunmuştu. Ama ben dedim herhalde gazdır bağırsaklardır falan ihtimal vermedim. Sonra aynı yere bir kaç kere dokundu böyle pıt pıt şeklinde. Aynı yere arka arkaya dokununca anladım. Ertesi günlerde öyle olmuştu çünkü bebiş olduğuna ordan kanaat getirdim:) şuan 19 haftadayız ilk hissetmelerime göre daha sert gittikçe daha çok anlaşılıyor
Rabia_91 Haftanın sonundan beri her gün her saat kızımın varlığını hissediyorum. Şuan 20. Haftayım. İlk gebeliğim ama zayıf olmamın etkisinden olduğunu düşünüyorum.