Dudu1988 Merhabalar son dönemlerde istegramda Cinsiyet tahmini kesin Cinsiyet hesaplama arzum Cinsiyet belirleme melek Gibi sayfalar var ve çevremde bunlara tahmin yaptiranlar var ve ilginç ki tutttu siz ne dusunyrsnz aranızda yaptiran varmi acaba
Dudu1988 momyseker Ciddi olamazsınnz gercektenmi peki doktorun goremedgni nasıl biliolar acaba bana öğren yap sende dediler guvenmedim açıkçası
momyseker Dudu1988 doktorum bir sonraki eandevuda görebiliriz cinsiyeti demişti. Bende merak ettim açıkçası çokta güvenmeyerek 2 sayfaya yaptırdım. 2021de 30 tlye baktırmıştım adim_adim_annelikk diğeri; cinsiyet_tahmini_kesin Bu sayfalara baktırdım ikiside doğru bilmişti
Dudu1988 momyseker ne geliosa başa meraktan benm eltimde öyle dayanamadi yaptırdı bildi sonra 2 arkdsim yaptı onlarida nildi simdi hepsi bana yapalım dedi bende yok doğumda ogrenicez supriz olsun dedim 🤣🤣🤣 bakalm napcaz ama helal doktor görememiş onlar nasıl gormus
momyseker Şans işte 😊 onlarda olasılık veriyo zaten. %100 değil ama yüksek olasılıkla biliyolar. Yaptırmaktan yana bi zarar yok 😊