Yesraan Sizler naptınız bakalım mart annisleri benimki 19 marta gelmek istedi ve çok şükür kucağıma aldım.uykuszu gecelerimize.🤲🥰
tubimom Yesraan bende kızımda aynı şekilde gitmiştim 6 cm di iki saat sonra doğmuştu inşallah bu da öyle olur
YaseminBatrk Başlığa bakınca vaay ne güzel dedim. İçeriğe girince sonu fenaydı yazmissiniz anlamadım. İyi mi kötümü 🤭 neyse herşeye rağmen bebeğiniz sağlıkla kucağınız da gözünüz aydın.
Gkcngkc Yesraan cokta gec gibi değil ya 5 saat iyi değil mi :) 30 saat sonunda doguran arkadaslarım var :)
glsh25 Bende 39+1 im şuan hastanede yatışım yapıldı 1 cm açıklıkla bekliyorum fitil koydular açılsın diye inşallah işe yarar tez vakitte
Rumiars glsh25 gulsahcim hiç yatma plates topu varsa onunla sağ sol hareket yap yoksa klozet üzerinde sağ sol daire çizer gibi hareket et çok güzel hızlanıyor bu şekilde 💗
glsh25 Rumiars şuan pilates topunun üzerindeyim nst gelip gittiği anda yürüyorum pilates yapıyorum inşallah işe yarar 🥹🥹
Rumiars glsh25 süper kaç cm açılman şuan beni de haberdar et merak ettim tez vakitte bir avazda kucakla insaAllah bebeğini canım🥰
Cansr Yesraan 0 açıklıkla gidip ardından 28 saat sancı 4 cm açıklıktsn sonra kesiklerle doğurdum şuan ikinciye gebeliğim inşallah benimkide öyle olur
deryaumay20 Yesraan 40+4 hala bekliyorum yarın netleşecek doğum şekli hayırlısı Allah’tan dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻