2019-ikra Çok kötüyüm hastaneye gittik sadece serum taktılar hem bel fıtığı var iki günden beridir öldüm resmen ne oturabilir ne kalkabiliyorum var mı benim gibi olan neler yapıyorsunuz 24 haftadayım
GizemBurak 2019-ikra benimde var bel fitigim hemdr 5 tane ust iste ilk gebeligimde bi sknti yasamadm buda ikinci gebeligim 21 haftalik gebeym sadece banaa kila alimin cok olrsa sknti yasarsn demislerdi oneri dinlenceksin belini destekle otrrkn falan
ZerrinKsk 2019-ikra çok geçmişler olsun bende çektim 15 gün ağlamaktan acıdan doğurucam diye korktum heves almak yürümek hapşurmak zülüm gibiydi hamileyken ilaç vs. Yasak olduğu için bebeklere küvezde verilen bir kortizon ilacı varmış 2 doz vuruldum Allahıma şükürler olsun şimdi cok iyiyim
2019-ikra GizemBurak öyle yapıyorum canım evet kilo aldıkça sıkıntı olur demişti doktor mecbur alıyoruz dikkat ediyorum 24 haftayım 3 kilo aldım yinede dikkat ederim
GizemBurak 2019-ikra dikkt kuzum zor valla ben neler cekdim ilk ogrendigimde ama iyi bi doktra denk geldm ve igneyleee 10 gn tedavi oldum cok sukur sinrasnda hc bi sknti yasamadm ilk dogumu yaodm ikincide nasipse insallah