Mondly Mucize18 yalancı sancı dinlenince geçer duş alınca geçer gerçek sancı ne yaparsan yap geçmez kademe kademe de artar bir ılık duş alın ve bornozla birlikte yatağa yatın eğer ağrı geçmezse ve ağrı şiddeti artarsa gerçek sancıdır
gulsahgk Mucize18 kendinizi yorduğunuz için oluyor büyük ihtimalle. Gerçek sancı belden gelip karında toplanma şeklinde oluyormuş ve düzenli gelirmiş kasılmalar
AlmilaninAnnesiii Mucize18 bende bu konu hakkında post açtım bugün 31e girdigimden beri var malesef korktum da doğrusu gelip gelip gidiyor sancılar 😊
Mucize18 Mondly Biraz yoruldum uzaninc geçiyor ama.bel ağrısı feci var acaba yalancı mi korkmaya başladım eşimde yok 😓
Sevsev0940 Mucize18 korma cnm bnde de aynilari oluyor eger gercek sancin olsa orada oyle oturamazdin hic durmazdi sanci
KLORAKHANIM Mucize18 sanci regl dancisi gibi oluyormus canim batmali falan yani o klasik bel agrisi magnezyumu almayi ihmal wtme 🙏
Mucize18 Sevsev0940 ay için rahatladı var ya gece vakti kimseye diyemiuorsun beni hastaneye Gotur diye hergun araba vardi bugun yok yoksa cok ta giderdim hastane ye
Mucize18 gulsahgk belimin sağ tarafıydı sanirim ondan sabahtan beri hic uzanmadım falan akşam üstü mutfak dolabı temizleyeceğim tuttu . Çok.şükür geçti yoksa diyecek kimse de yok .
Mucize18 Sunakarakoc evet canim ta kendisi adet sancısı gibi oluyor ilk defa basima geldi dün eşim vardi bugun yok olsa ydi çoktan giderdim hastaneye
Sunakarakoc İlk hamileliğinse acele etme bence benimde haftanın başımda vardı korktum 36haftalık olduğum için ama iki gündür yok birşeyim
Mucize18 AlmilaninAnnesiii çok şükür biraz dinlendim geçti dün temizlik yaptim bugun de aksam üstü mutfak dolabını temizledim eğil kalk yoruldum sanirim
butterfly4 @Mucize18 ağrı sürekli ise doğum sancısı değildir, bi gelmesi bi gitmesi lazım, ve bu aralıkların sürekli düşmesi lazım
Fts-fts11 Sevsev0940 artık uzanmakta bir dert sağım agriyro soluma yujleniyorum solumda uyuşuyor artık bir bitseydi kurtulsaydim kafasındayim
Fts-fts11 Mucize18 ilk hamileliğim diye ne yaşadığımı tam anlayamıyorum umarım 38 haftaya bir an önce giririm