Ranammm bendeanneoldum_ Buna doğru cevabı doktorun verir anca herkesin hamileliği farklı ilerliyor çünkü 🌺
Mervvvever bendeanneoldum_ bunu doktorunuza sormaniz gerek burdan tut yada tutma demek saçma olur benimde 18 haftalık ama tutmuyorum hem açlığa gelemiyorum hemde susuz kalınca tansiyonum düşüyor
Dunyevi bendeanneoldum_ ben 6.5 aylığım eşim kızıyor ilk hamileliğin aç kalma diyor başım dönüyor zaten normaldede tutmadım amamtutmak istiyorum
Ozge56 bendeanneoldum_ olmaz desek tutacakmısın.? Bence doktoruna görüş burda sana kimse tut dememeli
Miranurr bendeanneoldum_ ben 28 haftalığım tutuyorum ilk gebeliğimde de tuttum bunda da tutuyorum Allah yardım ediyor ama sen yine doktoruna danış
bendeanneoldum_ Miranurr yani tutum bibkere hiç sıkıntı olmadı yani tutabilecek durumdayım ama bebek için endişe ediyorum sadece doktora sorcm baklm
EymeninAnnesi__ bendeanneoldum_ doktoruna sorsan daha net bilgi alırsın kuzum burda kimse sana net bişey demez vebal almamak için🥰
bendeanneoldum_ EymeninAnnesi__ tutmak istiyorum ama tutma diyenler var daha doktoruma demedim bakalım ne diyck
EymeninAnnesi__ bendeanneoldum_ bebeği ve kendini riske zor duruma sokmadan tutabilirsin derse doktorun ona göre hareket et 🥰