Naressmom1644 tubimom bilmiyorum canım tecrübeden midir , bebeğin o anki pozisyonundan mıdır nedir :) bizimki keyifci. Geçen kontrole gittigimizde bacak bacak üstüne atmış yok indirtemedik o bacağı. Bu günde kapattı açmadı hiç :)
Bsrakrs Naressmom1644 evet kız😍 şuan 26haftalığız her kontrolumde hala sorarım kız görüyorsunuz dimi diye🙈 Gaziosmanpaşa devlet hastanesinde detaylıya girdim aşırı ilgiliydi doktor bulabilirsiniz orayı öneririm ilk bebeğimde özelde girmiştim çok daha ilgiliydi devletteki doktor
Ebrarliva Naressmom1644 ay kız sakın inama bana %100 kız dedi bacaklarını acamamsina rağmen özel bidee. 4 gün önce devlette 23 haftamda erkek olduğunu gördük detayliya gidiceksen bekle derim
Naressmom1644 Ebrarliva oy maşallah :) valla iki gün sonra devlette deneyeceğim şansımı. Gene de göstermezse artık yapcak bişey yok keyfinin gelmesini beklicez 😂
Ebrarliva Humannrle asla.oyle bişey yokk benim oğlum 23 haftaya kadar göstermedi sürekli kız dedi doktor ve bacaklaeini 23. Haftada açtı erkek olduğunu gördük çoğu bacağını kapatipta erkek çıkan gördüm ben
husnatskn Naressmom1644 Benimkide sağolsun hep bacaklarını kapatmıştı uzun uğraşlar sonunda kız olduğunu öğrendik😂 çok nazlı bir kızım olacak 🥰🤷🏻♀️
Naressmom1644 husnatskn rabbim evlatlarımızı sağlık sıhhat ve hayırla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 💜💜
Yagmurrsn Naressmom1644 aynı durumdaydım dün öğrendik en sonunda 😂 göstermedi diye bizede kız dediler 17. Haftada erkek çıktı 😂
Naressmom1644 Yagmurrsn hahah içten içe kıza fazlasıyla alistirdim kendimi:))) erkek çıkarsa güzel şok olurum
Yagmurrsn Naressmom1644 ayyy bende öyle herseyini kız olarak bakmıştım doktor söyleyince inanamadım 😂😂
Eylul_- Naressmom1644 ben yasadim bunu. Bebek üzülmesin diye bastirdim duygularımı 😁 ama ilk başta Bi cinsiyete adapte olmamak en iyisi
Eylul_- Naressmom1644 ben de tatlı yiyip girmiştim ama hareketsizdi doktor güçlü şekilde öksür dedi oksurdum ultrason goruntusu bitene kadar zipladi öyle gördük cinsiyeti 😁