tugcee0 Tanembebek5 atlet daha kullanışlı diye duymuştum burda emzirirken belin falan da açılmıyormuş ben atlet şeklinde alacam
Busel Tanembebek5 ben normalde atlet giyen biri olmadığım için direk sutyen aldım 2 tane daha sonra lazim olursa yine alırım ama atleti cogu kişi kullanmadim dedi
Bebekliannee Tanembebek5 bence ikisine de gerek yok. Löp diye açıp veriyoruz. Ha kahverengi ucu tek acmişsin ha cikarmişsin 🤷🏻♀️
Daisy0000 Tanembebek5 Ben nasipse yaz annesi olacağım ve yazın atlet giymiyorum o yuzden sadece sütyen aldım
Tanembebek5 greens5 trendyoldan 3 lü satılıyordu kuzum indirimde almıştım ama marka değil öyle açıkcası 😅
Daisy0000 Tanembebek5 Alışkanlığına bağlı canım,ben yazın hiç atlet giymiyorum, o yüzden gerek görmedim
Tanembebek5 Daisy0000 ben de pek sevmiyorum balım nadir giyiyorum ama bebek olunca işte dışarda falan lazım olur mu acaba diye düşündüm
Tanembebek5 Busel zaten mayıs sonu olucak nasipse evde olucam çoğu zaman sıcaklar başlıcak yine de dışarda falan giyersem belki 1 tane alayım bulunsun 😅