monagra Eltimle oğlu aynı kişi gibi. Her şeyleri ama her şeyleri aynı. Kayınbiraderime zerre benzemiyor çocuk, her gören o kadar hayret ediyor ki. Oğlan resmen annesinin erkek versiyonu, kulaklar bile aynı yani bu kadar olur
AFamfs kadr3 Biyolojik olarak X kromozomunda daha fazla gen varmış oda anneden geldiği için erkekler anneye daha çok benzermiş 💕
Sengul-9798 AFamfs erkekler anneye benzese bile damat tarafı hep babaya benzetir bu hep böyle olmadı mı kanitlayamayiz da 😂😂
kukulim3434 AFamfs valla bizimki aynı babaya benziyor bebeklik fotoğraflarını ayrıt edemezsin zaten eşimi tekrar doğurmuşum gibi.huyu suyu da aynı baba şaka gibi Birtek oğlanın kan grubu bana benziyor🤣
Emineedrk kadr3 Valla bizimki ultrasonda ne bana ne eşime benziyor bizim benzetemediğimiz yetmezmiş gibi doktorda üstüne bu çocuk kime benziyo dedi 😂😂 doğduğunda nasıl bişey çıkçak bilmiyorum bitek burnunun ucu eşime benziyor 😂😂
Babyykmz kukulim3434 bizim ailede hic gamzeli kimse yok annem bana hamileyken kilo kilo ayva yemis gamzeli olmusum. Hamile kalmadan once hep ayva yerdim hamile kalincada hep yicem diyordum ama gel gorki hamilelikte asla ayva yiyemiyorum 1 dilimden fazlasi kötü yapiyor beni hic boyle hayal etmemistim 😑
myangelson Sengul-9798 yoooo yengemin oğlu aynı yengemdi biz de aksini söylemedik hiç abime benzemezdi 😂😂 ya da oğlumu bana benzettiler hep kayınvalidem falan ben ısrarla eşime benziyor dedim ama onlar inatla yok sana benziyor dediler hepsi 😅🤷🏻♀️
myangelson kadr3 cinsiyetle alakası yok kime benzeyecegi bence 🤷🏻♀️ çünkü çevremde annesine de benzeyen çok babasına benzeyen de çok eşim kayınvalidem aynı benim kuzenimin oğlu babaya benziyor mesela görümcemin çocuğu biri eşime biri kendi eşine benziyor😅 ama oğlum bana benziyordu herkes bana benzetti
Busimss kadr3 o hiç belli olmaz. Genelde babaya benzer derler ama benim kuzenim tamamen yengeme benziyor.
yagizegemom Nnanaa benim kaynana daha doğmadan söyledi 😂 ultrason görüntüsüne bakıyor aynı babası diyor sanki ne anlıyorsa😂😂
tubimom Nnanaa benim kızım var kaynanam elleri bile aynısı babası diyo😂😂herkeste benim küçüklüğüme benzetir 😄
Seyma06 Kızım eşimin kopyası huyuna kadar ayni 😂 yarın oğlumu kucagima alacağım çok merak ediyoruz bizde 😊