Dilaam burcuozturk ben de duvar kagıdı yapmakmistiyordum kalın cizgili hep ithalmis cok pahalı geldi kendim boyadım cok güzel oldu kalın seritler halinde
deletedmom734 burcuozturk olabildiğince sade takıldım... oda takımını beyaz aldık ama alışılmış modellerin dışında bir tasarımda... duvar halı perde renk uyumuna dikkat ettim avize ile tamamladım... ıvır zıvır doldurmayı sevmiyorum sade olsun daha çok hoşuma gidiyor bir duvara 2 tane tablo vs birşey istiyorum ama öyle aman aman beğendiğim birşey bulamadım olmasada olur yani ...
Esracim burcuozturk kiraciyim diye yaptırmadim ama duvar kağıdı ve panolar güzel duruyor. Kapıya da bı kapı süsü.
Aybukealtintas burcuozturk bende başta duvar kagıdı kagıdı yapıcaktım daha sonrada gri ve sarı yıldız sticker lar aldım yapıştırdım beşiğin oldugu duvara, duvar kagıdından daha güzel oldu valla😂🤗
imera_fera123 burcuozturk canım oda takımı beyaz. Duvarı griye boyadık. Pembe perde, lamba, halı ile dizayn edeceğim. Led ışıklı ahşap boyama bulutlardan düşünüyorum duvara, bir de sticker.😘
Balerin burcuozturk trendyolda çok güzel duvar kapıtları var tavsiye ederim. Pembe beyaz dikey çizgili aldım çok cici oldu 💕🎀👼🏼
Deletedmom328 burcuozturk ben odasını açık griye boyuycam inşallah üstüne de koyu gri sedef boyadan baskı yapıcam mobilyamız da koyu gri çünkü dekorlarını da sarı düşünüyorum bakalım inşallah