Rabissskemal Kızlar selam yarın ben hastane randevu aldım ilk gebeliğim yarın tam 5 hafta olcak ultrosonda görür mu ya çok heyecanlıyım en son beta hcg 410 çıkmıştı 5 gündür vermiyorum artmıştır herhal de 😊
Sevgi-27 Rabissskemal bana da 5 haftalık dendi gözüktü ultrasonda seninki gözükmezse strese girme herkeski bir olmayabilir geç görülebilir
AhmetVeMustafa Rabissskemal merhaba 😊 bebek gözükmez kese görürsün kalp atışını 6 haftada duyan var 7 haftada duyan var 😊umarım herşey gönlünce olur 💐
Selinakbas Rabissskemal Benimde 4+2 oldu, 5 hafta olmasına cok az kaldı 🙈 umarım görünür, görünmezse de canını sakın sıkma bu hafta olmazsa bir sonraki hafta olur
Hayalim1_ Rabissskemal kuzum gozukebılır ama gözükmezse strese girme daha erken zaten birde onerı vereyim sana alttan muayeneyı kabul etme kese varmı diye bakmak ıster doktor sanada bunun bebeğe bir zararı yok dıyecek ama sen kabul etme yunede tecrubelerıme dayanarak dıyorum kesınlıkle kabul etme ıkı hafta geç görünsün senınle sağlıkla kalsın ınsallah kuzum
Rabissskemal AhmetVeMustafa ya keseyi görmek istiyorum iste resmini almak istiyorum ilk 🥹 ultroson bir de değerim insallah çıkmıştır ya ilk 11.38 ile öğrendim sonra 50 oldu sonra 410 iste saha da vermedim
AhmetVeMustafa Rabissskemal 1500 üstünde kese gözüküyor 5000 üstünde bebek yarın kese gözükür gibi ama bebek için erken 🙂
guzelanne01_ Deletedmom00012 canım adetin kaç gün geçti bu beta çıktı ,benim 12 gün geçti yaptırdım 399 çıktı betam usgde görülmezdi tecrübelide olduğum için bekledim 7 haftalıktım son adetime göre ama 5+4 çıktım sadece kese görüldü
Rabissskemal guzelanne01_ adetim 5 gün geçti hatta 6 gün olcak direk keseyi görelim Sorun yok :) değerim bilmiyorum nasıl ?
Selin356 guzelanne01_ bende 6 haftalık hamıleyım son adet tarıhıme göre ama gidince 5 hafta dedi doktorum o neden oluyor acaba keseyı gördük
Seydakarakas Selamlar benimki de 5. Hafta henüz bugün 1228 kan değeriyle gebeliğim tescillendi doktorum ile telefonda görüştüm kendisi 1 hafta 10 ultrasona girmeme gerek olmadıgını bildirdi.
SF06 Hayalim1_ insanları neden böyle korkutuyorsunyz ki belki dış gebelik hayati riski var bilemezsiniz. Evet bende hoşlanmıyorum ama bazen de mecbur kalıyor insan canım
Hmyraltnts Rabissskemal ben ilk hastaneye gittiğimde 6+1 di bebek yeni görünüyordu kalp atışları yeni oluşmuş demişti doktor duyamamıştık sonrasında 8+5 de hem bebeği hemde kalp atışını net bi şekilde gördük o zamana kadar gitmemiştim daha. Yani şuan çok erken kese gözükür ama bebiş gözükmeye bilir sakın üzülme daha minicik 6 dan sonra görürsün kalp atışlarını da duyarsın allahın izniyle canım🫶🏻
Scl-glr09 Benimde son adetime göre 5+0dı. Doktora gittim geç döllenme olmuş sen şuan 3-4 haftalık ancasın dedi. Kese göründü 3 mm dedi. Hep böyle 1-2hafta geriden mi gelecek?
anneckk benim yarın 5+3 olcak.. ilk kan testini 2 gün gecikince yapmıştım 385 çıkmıştı doktora ilk kez yarın gidicem bebek kesin görülürmü ve kalp atışı ?