Smea 14 haftalık hamileyim vajina diş dudaklarinda şislik ve sertlik oluyor ara ara. Normal mi bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda. Bazende vajinada sızlama gibi sanki bıçak batar gibi bı his oluyor
Melisaka Smea 29. Haftamdayım vajina büyüyor benimki suan oldugundan buyuk ve sis normal bi durum sanirim🥺🥺
Gonca_ergn Smea mantar belirtiside öyle oluyor doktorum sormuştu varmı diye yok demiştim mantar oluyormuş öyle demişti şişlik hafif kızarıklık kaşıntı
Rmysarft Smea normal bir durum normalde de şiş olur renginde kararma gözlemlenir cinsel ilişkiden sonra da şişme olur. Gayet normal:)
[silindi] Melisaka bende korkmuştum benimde öyle 24 haftalığız ağrı falan yok sadece şiş vajinal varis diye okumuştum
15032013 Benimde 30. Haftam son bir aydır hep var enfeksiyona bakıldı temiz çıktı ara ara şişiyor ve ağrıda oluyor dr muayene etti biseybyok ama tabi ben çok korkuyorum
Rmysarft Melisaka benim kararmam yok ama bende sağlıkçıyım eczacı arkadaşlarımın önerdiği içeriği güzel bi ürün işe yarar yani