Seymameva Nishaa özele mi gidiyorsunuz devlete mi emin olmak için bildiğiniz iyi bir doktora gidin bence kesinleştirin eee artık Kıza alırsınız bıdnan sonra hayırlısı olsun rabbim sağlıklı versin yeter ki kız erkek farketmez
Nishaa Seymameva Evet hayirlisi olsun canim benim gitigim doktora para ödüyorum yani burda sadece 3 kere bedava gerisi parayla hep ☺️özel degil normal kadin doktoru 😅
BehiyeGrel Nishaa ama çok insanı etkileyen bi durum aslında kız erkek farketmiyor tabiki allah sağlıkla nasip etsin 🤗 Yalnız bide doğuyormuş erkek 😂
Nishaa BehiyeGrel haha vallaha isde o yüzden kafam karisdi hayirlisi artik en son kiz dediler süpriz bebek😂
Seymameva Nishaa şaşırdım doğrusu devlette pek doğru bakmıyorlar da o yüzden dedim acaba öyle gelişi güzel mi baktılar diye
Gmziscn Nishaa bende aynı sorununyaşadım çok kısa sürdü 4 hafta kadar önce kız sonra erkek dendi ben şok ama sizinki şaşırılacak kadar uzun bir mesafe kimbilir siz nasıl şok😃
Nishaa Gmziscn ☺️ Evet Ben baya bi sok😅 ama sok sokdur 😂 artik 2 ayim kaldi bakalim kiz dediler dogunca görcem 😅 kizmi erkekmi💙💓
Gmziscn Nishaa sağlıkla gelsin hayırlısı olsun benimkide değişse hiçte fena olmaz bir oğlum var bir kızda fena olmaz😅
Nishaa Gmziscn 😂 gercekmi Masallah Benim ilk olacak insallah hayirlisi Allah gönlüne göre versin sonucta bende ikizini tatmak isterim hem oglani hemde kizi☺️
reinamm Nishaa yani unisex şeyler al. İlla pembe mavi olmasına gerek yok. Ne diyeym bilemedm vala😄 kocan nasıl şok olmuştur
Nishaa reinamm Evet öyle yapcam ☺️ Evet sasirdik aylecek biraz 😅 baby shower Party yapmisdik bide😂 balon patlatmisdim erkek diye öyle ögrenmisdik suan partyden eser kalmadi😂😂😂😂
Gmziscn Nishaa benim kesin ama artık net bir şekilde görünüyor pipi olsun erkek olmasınada alıştım şimdiden çok seviyorum onu Sağlıklı olsun yeter 👼
shtngstr Başka bi doktora daha mı gitsen acaba 30 hafta da değişmesi çok tuhaf. Kendimden ve kızımdan şüphe ettim 12sinde randevum.var sorucam 😂
Nishaa shtngstr bilemiyorum haftaya hastaneye kayit olacam Birde orda bakdircam☺️ Ama Bana da göserdi kiz bildigin pipi gitmis hani adamda bakdi kadinda kiz dediler Bende dedim ama burdaki resimde niye pipisi var orda erkekdi diyorlar🤷♀️😂
shtngstr Nishaa ahahahhaha ay şaka gibi ya kordonu falan desem hep mı oradaydı senin prenses biraz bıcır bıcır olacak sanki 😂