Nishaa Böyle bir durumla karsilasan oldumu hic bebegim erkek oldugunu söylemisdiler gercekten resim yükliyebilsem yüklerdim pipisi vardi ve o pipi simdi gitmis kiz degisirmi bidaha anlamadim kafam karisdi😅
Bebebebe Nishaa aaa çok garip. Bende eşime dün şakasını yapmıştım benimkide erkek ve net gördük iki kere de aynısını söyledi. Eşime dedimki bide değişiyomuş nasıl şok oluruz diye. 😁 seninki nasıl değişti çok garip
Seymameva Nishaa çok şaşırdım ama çevremden çok duydum hatta ayrıntılıda bile erkek demişler 7 Aydan sonra kız demişler siz ayrıntılı ultrasona girmediniz mi
deletedmom6295 Nishaa benim önce kız dendi sonra erkek. 32 haftalık olduk hala her gidişte soruyorum erkek mi kız mı diye. insan emin olamıyor
Nishaa Seymameva :) eh isde yapildi tabi simdi kiz icin alisveris yapimmi yapmiyimmi anlamadim dogrusu kafam karisdi😅
Serapca Nishaa farklı mı Dr ? Bence bir kez daha gitmelisin sonuçta 16 haftadan sonra kaç kez giriliyor usg na olmuş 33 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Allah esirgesin ya
Nishaa Serapca 20 haftalikkende erkekdi 30 haftada kiz demeye basladilar 33 haftaligim suan 4 kere bakdilar kiz dediler
Seymameva Nishaa özele mi gidiyorsunuz devlete mi emin olmak için bildiğiniz iyi bir doktora gidin bence kesinleştirin eee artık Kıza alırsınız bıdnan sonra hayırlısı olsun rabbim sağlıklı versin yeter ki kız erkek farketmez
mehtap28 Nishaa senin 33.haftanda denmis amcamin yegenine hep kiz dediler bir sürü hazirliklar kokulu taslar, süsler bi dogdu anaaa o da ne erkek 🙀 Cocuga 6 ay boyunca pembe, mor, fiyonklu kiyafet giydirmek zorunda kaldilar 🤣🤣🤣
Nishaa Hafizeipek aynen inanamiyorum dahalem oglum diye seviyodum simdi kiz dediler unutuyorum oglusum diye seviyorum bazen 😂
Berilikom Nishaa canım şaka değil dimi bu benimde erkek dediler üç doktor da detaylı yada girdim gösterdiler 25. Deyiz şuan ama şaşırtıcı yani😱😅