hesnagoksu Merhabalar bugün kontrolümde suyumun azaldığını 7ye düştüğünü öğrendim. Sıkı takibe alındım. Doktorum erken dogum olabilecegini soyledi. 31 haftalik hamileyim şuan. Aranızda yaşayan var mı bu durumu?
Feslegenn hesnagoksu yakın zamanda eşimin kuzeni yaşadı havuç suyu falan işe yaramadı ciğer geliştirici yaptılar ama en en en iyisi kan sulandırıcıymis hem bebeğe kilo aldırıyor hem geliştiriyor doktordan istemeniz oneririn bu şekilde 1.5 ay uzattılar doğumu 35 te doğurdu
faffabayy hesnagoksu Prof.saraçoğlu bu konuda havuç suyunun çok faydalı olduğunu tavsiye ediyor. Kuzenim bu sıkıntıyı yaşamıştı ve havuç suyuyla suyu artmıştı onun dışında hiç bir şey arttırmıyormuş. Araştırmasınızı tavsiye ederim 🌸
Symanr06 hesnagoksu canım aynı şeyleri 4sene önce yaşadım serumlarla 36 ya kadar geldim doktoruna söyle birde havuç suyu ve deveci armudu ye İnan çok faydası oluyor
Edadlgc Benim ablamda oldu 34. Haftada doğuma girdi bu yüzden Katı meyve sıkacağında havuç sık onun sayesinde suyu artmıştı hergün bugün bi bardak iç
Sevim166 hesnagoksu aynı şeyi Cumartesi günü yaşadım 2 litre serum 1 doz ciğer geliştirici vurdu doktorum pazartesi kontrole çağırdı gittim suyum biraz düzelmiş yoksa bugün doğuma alcaktım dedi perşembe tekrar çağırdı en azından 1 2 hafta daha tutalım dedi 35 haftamdayım yakın takip yani
hesnagoksu Sevim166 pazartesi benim de tekrar kontrolüm var ciğer geliştirici iğne olucam. Sonrasına bakicaz dedi doktor. Umarım zamanında gelirler bebişler. Sizin kaç cm dedi su için veya ml olarak?
hesnagoksu Marinedeniz bir kaç neden varmış bebek böbrekleri veya annede diyabet gibi hastalıklar da bu duruma sebep oluyormuş ama bizde öyle bir durum yok çok şükür. Bana da doktor genetik biyolojik bir durum ayrıca bu. Herkesin hamileliği aynı olamıyor maalesef dedi.
Marinedeniz hesnagoksu hmm genetik de olabilir o zaman canim ya ben cok su icemiyorum acaba o da etkiler mi
misirveannesi hesnagoksu benim ilk gebeliğimde 32 de alt sınıra inmişti 2 doz ciğer geliştirici olup 5 hafta sadece tuvalet için yerimden kalkmıstım bol su meyve ilik suları tüketmiştim günde 4 litre su içiyordum. 37-3 te acil sezaryana alınmıstm
hesnagoksu Marinedeniz internette okuduğum kadarıyla annenin susuz kalması da etkenlerden biri olabilir yazıyordu. Valla zorlayarak da olsa içmenizi tavsiye ederim ne olur ne olmaz