AyFa1608 Brisii Birincisi bişey olmaz, hamileyim diye kasmamak gerek. İkincisi zaten yemişsin bişey olur desek bu saatten sonra ne yapcan?
guzelanne01_ AyFa1608 aynısını yazacaktım☺️Ben yeme sorularını değişik buluyorum 🤦🏻♀️etsiz çiğ köfte ve sakatat dışında yemede bişey olmazki hatta bunları yiyen çok hamilede var ama tehlikesi olabilecek bir durum bu ikisi bu yüzden uzak durduğum iki şey bu
Cekilmezbirkiz Ne olabilir ki? Sürekli yenmediği sürece birşey olmaz en fazla kolesterolü yükseltir dengelersiniz ertesi gün. Dün bende yedim hemde bir paket 🤣🤣 dengelemek önemli 😀
AyFa1608 guzelanne01_ yani garip ya hiç bilinmedik absürd bişey yeseler anlıycam tedirgin olunablir ama her zaman yenilen bişey ve yedikten sonra zararlı olup olmayacağını düşünüyorlar. Korkuyorsan yeme 🤷 yediysen afiyet olsun yarasın🤣 sakatat bile bence iyi ve temiz olduğu sürece gayet faydalı bişey. Çiğköfte konusuna hiç girmiyorum bile. Salça bulgur ne olabilir yani atla deve değil ki🙄
guzelanne01_ AyFa1608 çiğ et varya canım ondan dolayı doktorum önermedi yeme dedi toksplazma sorunu oluyormuş,Sakatatıda yeme dedi başka bişey kısıtlamadı sakatatta biz yapıyoruz zaten adanalıyız 🤦🏻♀️Ama riske atmadım canımda hiçç istemiyor ☺️
AyFa1608 guzelanne01_ çiğköfteyi etsizden bahsettim zaten canım. Sakatat da evet doktorlar önermeyebiliyor. Ama onun dışı gerçekten saçma. Kola, cips, abur cubur vs vs hamileysek hasta değiliz ayol ye gitsin 😂