Nlnr_anne Kizlarr oğluşlarimla 37+1 e gün verdi yani cumartesiye.cok heycanliyim. kombine spinal epidural anestezi diğer adıyla sipidural yapılacak .sizlerde durumlar deneyimler nasıl.inanilmaz duygular içindeyim 🥰🥰
Sevvl Nlnr_anne epidural oldum hiç korkma çok çok rahat geçti 5. Saatte ayağa kalktım dahada yatmadım doktorumda yatmıcaaksın dedi. Sağlıkla kucağına al😍
Likayolcusu Nlnr_anne ay maşallah size sağlıkla kucağınıza alın bize de o günleri görmeyi nasip etsin Allah kızlarımla 24. Haftadayız
nnisanannesiii Nlnr_anne cuma günüde biz kavuşuyoruz insallah oglusumla cok heyecanlyım bi o kadar da korkuyorum tabii 🥰🥰😌
Nlnr_anne Sevvl Hem spinal h epidural olcakmisim daha avantajlı dedi tabi bnm ilk deneyim korku merak heyecan hepsi bir arada.neskafe falan diyolar icrinizmi.nu arada çok teşekkürler 🤎
Nlnr_anne Likayolcusu aminn Allah razı olsun kuzumm💐💐sağlıkla gelin bu zaammanlara inşallah çok amin 🥰
Buketterenn Nlnr_anne ayy maşallah haftanız çok güzel böyle güzel şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum bizde 23 haftalığız oğluşlarımla inşallah bizde sizin olduğunuz haftalara geliriz ,inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız 💐💐
Nlnr_anne Buketterenn Zorluklarla sabırla geldik bbu haftalara daha da bekleyebiliriz ama yer kalmamış içerde o yüzden erken doğumda olmayacağı için alalım dedi.sabret kuzum bolca dinlen o haftalarda hep bı risk faktörü var çok şeyler yaşadım.allahim sagsalim evlatlarına haftalarında kavuşmayı nasip etsin insallaj
Buketterenn Nlnr_anne çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün bende detaylı ultrasona girdim servikal uzunluk 25 mm çıkmış serklajımda var 12.haftada önlem amaçlı atılmıştı doktorum çok sorun etmedi oyüzden 25mm olmasını ama ben korktum açıkçası sizde de hiç olmuş muydu böyle sorunlar
Nlnr_anne Buketterenn bn daha farklısın yaşadım.her ay kanama yasiyodum.24. haftada öyle bı kanama yaşadım ki vücutta kan bitti sandık o kadardı.24 ten 30 a kadar yemeğimi dahi yatarak yedim.sonrasi sefaydi işte bu zamana kadar elhamdülillah çok şükür 🤗
Buketterenn Nlnr_anne çok sevindim senin adına inşallah bebişlerinle çok daha güzel mutlu günler geçirirsiniz 🥹🌸
Nlnr_anne Buketterenn aminn Allah razı olsun inşallah rabbim sizinde sağlıkla hamislik geçirmeyi nasip etsin 🥰