mine3444 Sinir oldum ya bakıyorum bakiyorum anlamıyorum 🥴🤣 kimini vebek kendi kendine sallıyormuş, kimi ayarlanabilen türdenmiş. Ebebekte var baby plus marka 600 TL. İş gorur mu? Kaç aya kadar işe yarıyor şart mı sizce
ayse122 mine3444 bence onu alacağına oyun halısı al, iki ay sonra kullanmaya baslarsin, daha çok oyalar,
Kpinart mine3444 denemeden almayın bence her bebek sevmiyor. Çevrenizde falan kullanan varsa 1 günlük ödünç isteyip deneyin. Çünkü en fazla 9 aya kadar kullanılabiliyor boşa para vermemiş olursunuz
Kalbiimde2can Benim oglum onu hic sevmemisti nedense onda hic durmadi hem kendi sallanan hem manuel olarak sallanandi ama gel görki pekte kullanamadik ama bu her bebekte olcak diye bisey yok tabii 😬😅
Ayse0885 mine3444 ikinci el bakin ben öyle yaptım tertemiz komple yıkanan olmasına dıkkat edin aldım komple yıkadım hazırladım mis gibi 😄 ilk oğlumda çok iyi olmuştu sadece altı ince idi minak bir nasıl diyim yastık gibi ince bir şey daha yaptı annem gayet gğzel gündüz oğlumla mutfakta takılıyordum ben çok kullandım
Kelebekk-0307 mine3444 anakucagini her bebek sevmiyor öyle pahalı birsey almaya hic gerek yok iş görsün yeter kizima fisher price in titreşimli olanından almıştım ama hic kullanmadık gibi birsey hem kızım sevmedi hem çok erken dönmeye başladı emeklemeye başladı öyle kaldı ilk 4 ay toplasak 1 ay kullanmamisizdir