Ebbrucşimdiki hamileliğim çok şükür başından beri çok daha rahat geçiyo şu an 24 haftalığım o yüzden biraz strese girdim ama doktorum sıkı takipte ve her ihtimale karşı 17 haftalıkken serklaj yapıldı.. şu ana kadar herşey olması gerektiği gibi ilerliyo..bu hamileliğim biraz sürpriz oldu planda yoktu çünkü kızım henüz 2 yaşında bile değil ve fizik tedavi gibi yoğun ilgi gerektiren durumlarımız var.. ben çok panik olurum hamileliğe hazır değilim diye kuruyodum kafamda ama hiç öyle olmadı kafam rahat ve kızım için de hayırlısı buymuş diyebiliyorum :) siz yeni taburcu olmuşsunuz sanırım.. size önerim fizik tedaviye ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.. bizim de küvöz sürecimiz 5 ay sürmüştü ben hemen ardından doktorların gerek yok önce bi bakalım ne yapacak demesine rağmen fizik tedaviye başlatmıştım.. ona rağmen kızım motor gelişimi açısından daha yeni yeni kendini toparlamaya başladı.. bu arada ben almanya doğumluyum türkiyede yaşıyodum haliyle kızım türkiyede doğdu.. bu süreçte almanyadaki uzmanlarla hep iletişim halindeydim ve onların önerileriyle türkiyedekilere baskı yaptım fizik tedavi için.. uzun ve yorucu süreçler ama mutluluğun, sabrın, azmin, ve başarının ne demek olduğunu anladığımız süreçler :)