annekuzusu_ ilk 14. Haftamda bir doktora gittim plasenta bebek arasında ince bir çizgi gördü yorumlayamayacağım kendi sürekli takibinizdekş doktorunuza sorun dedi. Bizde şehir dışındaydık döndüğümde takipli doktoruma gittim gölge var dedi sorun teşkil etmiyor. 20. Haftada bir kanamam oldu benim onda da kanama alanı gözükmedi yani birikmiş başka yerden geliyor dedi ama çözemedik doktorda şaşırdı yani çok baktı ama bulamadı bebeği oynatmaya çalıştı.
Sonra işte tekrar kanamam oldu. Yukarıda kese de kanama görüldü. Hep plasenta değildi genelde kese üstünde oluyordu. 29 haftamda kasıklarımda ağrılarım oldu sağ bacağım felç gibi böyle değişik bişeydi nst ye alındım kasılmalarım var ama sancı yoktu. Yalancı sancı dedi iğne yaptılar. 31 haftada lavaboya gittim tekrar yatağa yattığımda sıcaklık hissettim baktım ki kanamam var eşimde uyuyordu ağar topar hastaneye gittik ben bazı şeyleri
Doğumdan sonra öğrendim durdurabilme şansı varmıydı dediğimde plasenta alttan ayrılıyormuş zaten yarım saat içinde geldi doktorum hemen hazırladılar aldılar beni doğuma 2 cm açıklığımda dağ gibi de sancılarım varmış. Şuan bebeğim çok şükür yanımda Rabbim daha beterinden korusun inşallah öyle bir tatlı ki çok mücadeleci çok güzel başarılar kaydetti yavrum. Düz 5 aylık kro 7 aylık. Çok azimli