nur_unver Merhaba bunun ne kadar zor bir süreç olduğunu an be an bütün aile yaşadık. Tam 141 gün. Ablam gebelik zehirlenmesi den doğum yaptı. Ölümden döndü oda. Bebeğimiz 500 gram doğdu 420 grama kadar düştü. Geçen haftalarda kuvözden çıkınca verilen bilgi defterini detaylı inceledik ve 385 grama kadar düştüğünü gördük. Prematüre bebekler çok güçlü olur derlerdi de inanmazdık. Allah’ın mucizesi. Bize bağışladı onu. Şuanda çok sağlıklı bir bebek. Yaklaşık 2,5 ay oluyor kuvözden çıkalı. Çok zor olduğunu biliyorum süt çok önemli bu durumda sütünüzü sagmalisiniz sık sık. Ben ablamla 2 hafta arayla doğum yaptım. Çok zordu çok
Rabbim tez zamanda kucağınıza versin bebeğinizi. Tez zamanda kavuşun inşallah. Şimdi kim ne derse desin sizin yureginize su serpemez fakat sabır bu işin en önemli şeyi. Instagram da farangiz diye bir hesap var takip etmenizi öneririm. Onun da bebeği 500 gram doğdu beyin kanamasi vs geçirdi. Onunla konuşmak iyi gelebilir size. İsterseniz özelden ınstagram hesabı vereyim görüşelim prematüre annelerinin hesaplarını atayım konuşun neler yaşandı. Çünkü bize başkası ile konuşmak çok iyi gelmişti