teachermom8 Bizde 21 günlük hastane sürecimizi bitirdik çok şükür Bu süreçte içini rahatlatmak için ya yuhyi - ya Şafi - ya fettah -ya şekür esmalarını çekebilirsin Allahım yavrunuza acil şifalar versin
nur_unver teachermom8 masallah sevindim sizin adınıza. Amiin insallahh ya Şafi çekiyorum ama diğerlerinden çekeyim artık saoluun
_gulumm nur_unver çok geçmiş olsun canım korkma bol bol dua et yasin oku okut bebeğine güven inan prematüre bebekler o kadar güçlü ve azimli oluyorlar ki anlatamam. Bende iki sene önce 28 haftalık doğum yaptım. Tam 87 gün kaldı kızım 1050 Gr doğdu 900 lere kadar indi. 2600 ile de taburcu oldu. Şuan iki yaşını bitirdi bile. Sen bu mübarek günlerde bol bol dua et yavruna Allah’a inan elinden başka bişey gelmiyor çünkü. Rabbim tez vakitte sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin inşallah 🤲
nur_unver _gulumm masallahh ne guzeel güçlü olmaya çalışıyorum bende . aminn insallahh Rabbım vizede hayirli sağlıklı kavuşmayı nasip etsin
Mucizebebekelif1 Çok geçmiş olsun hepinize kolay değil erken doğum yapmak bende şuan 20 haftalığım doktorlar bebeğmi erken alacaklar kalbimde sıkıntı var benim riskli gebelik geçiriyorum şuan o yüzden doktorlar daha fazla taşıyamazsın diyorlar ama çok korkuyorum bebeğim ya yaşamazsa diye 😔😔28 haftalığı bile kabul etmıyorlar
nur_unver Mucizebebekelif1 korkma bol bol dua et nasibimizi neyse onu yaşıyoruz Rabbım hayirli sağlıklı kucağına almayi nasip etsin
1prensesimm Mucizebebekelif1 Rabbim yardimcin olsun inşallah kardeşim üzülme vardır bı hayır mutlaka 🥺🤲
AdinsMom nur_unver rabbim şafi adıyla şifa versin canım unutma bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlü rabbim böyle uygun görmüş gücü de kuvveti de o verir bebeğine
1prensesimm nur_unver Allaha bol bol dua et bizde edicez inşallah sağlıkla çıkacaksınız oradan hiç merak etme annesi kız 23 haftalık 700 gram mmi ne doğan 3 kilo ile hastaneden çıktı bı kaç aylık tedavi ile bunlar hep dua ile olur üzülme asla erken doğum tek senin başına gelmedi uzulme canım benim bebisin cikicak inşallah içini ferah tut üzülme süreç sağlıkla ilerlesin de varsın 1-2 ay fazla dursun hastanede dua et Rabbim bebegini sana bagislasin insllah şafi ismiyle şifasını versin ki bı an önce annesine kavuştursun dua et annesi üzülme sakın ❤️❤️❤️
nur_unver 1prensesimm öyle tabiki rabbimin bugunune şükür bu duyguyu taktirde bana. Biz kızımız için çok mücadele ettik sıra onda. Rabbım kizimada güç kuvvet versin rabbim bütün bebekleri korusun 🤲
Maivesiyah nur_unver ablamın 24 haftalık 650 gram doğdu , içini ferah tut dua et güçlü ve mutlu ol , şuan bebeği 1,5 yaşında ufak tefek sıkıntılar dışında çok şükür iyi, zorlu süreç ama başarı ile sonuçlanacak Allah’ın izniyle 🙏🏻
minikkurabiyelerinannesi nur_unver merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.. benim de başıma geldi ama bende hiç bir belirti yoktu. 29 haftalık hamileydim doktora kontrole gittiğim de doktor rahim de direnç var gibisinden nir şey söyledi perinatologa yönlendirdi gittim ve sıkıntı olduğunu söyledi. Kendi doktorum da 3 gün boyunca 3 saate bir nst takibim yapıldı son nst de bebeğin kalp atışlarının çok hızlı yükselip düştüğünü fark edince doktorum acilen doğuma aldı ve süpriiizzzz Bebeğim plesantadan ayrılmış :( doktorum 1 saat daha beklesek bebek ölürdü senin de tansiyonun çok yüksek muhtemelen sende beyin kanaması geçirirdin dedi. Doktorum sıkıntı olduğunu fark etmese asla bir belirtim yoktu. Hala çok şaşırırım nur duruma kaldı ki doktor bile çok şaşırdı en azından bir baş ağrısı olurdu o da mk olmadı diye:( neyse 58 gün küvezde kaldık sonra çok şükür kavuştuk 🤍 sabret canım bebeğine kavuşacaksın minik bedenler çok güçlü oluyor.
nur_unver minikkurabiyelerinannesi çok riskli bi durummus bebekten ayrılması benim o an olmus hersey bianda oldu yanii. Aminn insallahh zor ama sabırr. Amiin insallahh benim bebeğimle cok güçlü oluur
Kurtiremmm nur_unver Allah’ım bebeğinizi size bağışlasın İnşallah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin dualarımdasınız🙏❤️