Sevgi-27 Merhabalar bugün doktora gittim kesem göründü 5 haftalık dedi düşük tehlikem varmış kese boyutu 6.79 mm imiş sizce normal mi?? bı açıklama yapmadı da
eylulmihrasmom Sevgi-27 benim 5+3te daha da küçüktü 4.16 mm gibi bi şeydi bana da düşük tehlikesi var dedi progestan kullanıyorum şu an 10+1 gayet iyiyiz çok şükür ağır kaldırma iş yapma bu süreçte dikkatli ol doktor ilaç yazdı mı
Sevgi-27 Sahdormommy ben sürekli düşük yapıyorum sebebini söylemiyorlar 3 kaybim var daha önce çocuğumda yok bu 4. Hamileligim
Glsm16h Benim 5 haftalikken 12mm’ydi benimde iki dusugum oldu bu gebeligimde diyabet hastasi oldugumu sekerimin oldugunu ogrendim belki gebeliklerin bu yuzden olmuyodur dendi suan insuline basladik diyetle beraber
Sevgi-27 Glsm16h Allah yardımcın olsun tez vakitte kucağına alırsın inşallah 🤲 kese boyutum normal demi sence
Glsm16h Sevgi-27 dusuk icin anlamadim doktor onu neden soyledi kese assagiya mi yerlesmis amin canim insallah hepimiz saglikla aliriz kucaklarimiza
Sevgi-27 Glsm16h hayır kese aşağıda falan değildi öyle bişey demedi düşerse yapacak biseyimiz yok deyip geçiştirdi eski doktorum bnde bu hamileliğimde değiştim doktorumu