Bbeyzannuurr Erken doğum riskim var o yüzden bebeğime daha hızlı kilo aldırmam gerekiyor. Ne gibi besinler tüketmeliyim.29+2 haftaligiz.
beyzacmvrc Bbeyzannuurr kasae peynir her gün 1-2 haşlanmış yumurta, peynir Yoğurt süt tuket bol bol Ispanak yemeği yeşil mercimek yemeği avakako Yeşil salata 🥗 Muz tahin helvası, tahin pekmez Et balık tavuk köfte vs dönüşümlü olarak her gün birini ye
Aysenur222 Bbeyzannuurr her akşam doğal bir bardak süt iç günlük muz ye protein beslen et balık bunlara yüklen ben üç aydan beri bunları yapıyorum
Linabebek1 Canım nesguik toz sütle karıştır iç muz, tahin pekmez, ıspanak, yumurta, kırmızı et, balık, ceviz, kaşar peyniri mükemmel kilo aldırıyor bende işe yaradı bebeğim geriden geliyordu
Bbeyzannuurr Hepinize çok teşekkür ederim çoğunu yapıyordum şimdi diğerlerini de eklicem hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🥰
misirveannesi Bbeyzannuurr her sabah 2 haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, tahin pekmez ve ceviz tüket. Mutlaka protein ağırlıklı beslen( et tavuk tüket) Sütün bir faydası yok her akşam bir kase yoğurda bir muz doğra ye. Abur cubur şeker tatlı bebeğe kilo aldırmıyor.