Ebruylmz Kızlar belinize sancı girdiğinde yalancı veya gerçek doğum sancısı olurken bebek hareketli oluyor mu ? Birde sanki çişiniz varmış gibi hissediyormusunuz ?
Bahar22Bahar Ebruylmz benim oluyor yalancı sancılarımda hareketli oluyor belden vuruyor 😓 gerçek sancıda hareket ediyor mu bende merak ediyorum 🙄
Esraszr Ebruylmz canım benim oluyor. Bebek hareket ediyor. Bir gece bu yüzden acile gittim nts de sancılarım çıktı.
Esraszr Ebruylmz maşallah Canım allah sansıcız ağrısız bi avazda, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲 âminn
Glcnstc Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum 36. Haftaya yeni girdik sancılar var kasılma olayını tam anlamış değilim bebek herketleri gayet iyi kasılma ve sancıda bebek hareketleri durur mu kafamda deli sorular 😅 bilgisizlik daha doğrusu tecrübesizlik çok zor bi durum
Ebruylmz Glcnstc aynen ya karnım taş gibi oluyor doğuruyorum sanıyorum belim sancılanıyor doğuruyorum sanıyorum ne olursa doğuruyorum sanki tecrübesizlik çok zor çoook 😀 bazen acaba gerçekten oradan mı çıkacak diye kendimi korkutuyorum 😀😀😀