babycom456 Kızlar sadece adetim bitince yumurtlama zamanı gözüküyo ya takvimde o zaman oldu , gec döllenme olabilir dedi doktor ama ayın sonunda flan bidaha ilişki olmadı nasıl gec döllenme olabilir bide adetimden 1 gün önce öğrendim 468 beta ile
babycom456 babycom456 beta 2 günde bir artıyo ya onu hesaplayınca ilişkiden 2 gün sonra artmaya baslamıs gibi gözükğyo doğru mu bu hesap arkadaslar
bastet babycom456 önceki ilişkideki spermler geç döllenmiş olabilir xx kromozomlu spermler uzun süre canlı kalabiliyor ya, öyle bir şey olmuş olabilir mi acaba
babycom456 123_321 gözüktü ama kalp atısı yok bugun gittiğim doktor ultrason cıbazı eski o yuzden gozukmemıs olabılır dedı
Kuzeymiraa babycom456 kalp atışı için daha çok erken 8. Haftaya kadar yolu var stres yapmayın kese bile beta 3000 den sonra gözüküyor. İlk gebeliğimde benimde geç döllenmeydi spermlerin canlı kalıp daha sonra döllenmesne bağlı olan bisey kafaya takılcak bisey değil merak etmeyin. Geç de olsa erken de olsa kalp atısı için daha vakit var 🙏🏻 Belki alttan muayene ile gözükür daha sonrasında benim öyle olmuştu
123_321 babycom456 benimde daha bebek gözükmedi kese büyüyor ama bebek görünmedi , 2 haftaya gözükmezse boş gebelik dedi doktor korkuyla bekliyorum şuan daha önce bir düşügüm var zaten ama umudum var 7 8 de gözüken oluyormuş kalp içinde normal yani dua edelim bol bol
babycom456 Kuzeymiraa bende korkuyorum ay sonunda ilişki olmadı nasıl gec döllenme olabilir diye , altan muayenede etti duyulmadı bakalım hayıtlısı olsun inşallah
Kuzeymiraa babycom456 hayır hayır onun günle alakası yok spermler 4 gün canlı kalabiliyor 1. Gün değilde 4. Gün gibi düşün sıkıntı yapma kendine geç döllenmede geç gözüküyor zaten 🙏🏻