aysuyenihayat Kızlarım selam, songül yapıcıya gidip sezeryan günü alan var mı aranızda? Tahmini hangi haftalara veriyo sezeryan gününü bana 35. Haftandaki kontrolünde gün vericem dedi merak ediyorum bende 🥹❤️
whitechocalete aysuyenihayat merhaba Songül yapıcı nasıl bir doktor bende ona gitmek istiyorum da memnun musunuz
aysuyenihayat whitechocalete Henüz 2 defa muayene gidebildim 6. Ayımda doktor değiştirdiğim için ama ben memnunum. Esprili ve güleryüzlü ❤️ tercih edebilirsiniz
Yarenkara Benimde doktorum Songül hanım çok memnumum kendisinden 35 haftalıkken gün verdi sezeryan için 12 nisanda doğum yapıcam nasipse 10 bin. TL ücreti 🤭
Alimertim Yarenkara merhaba bende Songül hanıma gidiyorum bana da 12 Nisan a gün verdi ama ben 11 Nisan olsun dedim oğlumla aynı gün olsun diye 😊🙈 kaç haftalık alacak sizi
aysuyenihayat Yarenkara 35 haftalıkken gün vermiş ya doğum yapacağınız tarih kaçıncı haftanıza denk geliyo acabaaa
Alimertim Yarenkara 37+6 olcam 38 e vermişti o bende 11 inde olsun dedim tamm seni mi kircam birgunden birşey olmaz dedi 🙈😂