Sabiha-1268 @Gul234492 merhaba cnm gönlünden hangisi geçiyorsa o olsun bacak arası attığın sanırım bende zeynep kamile gidiyorum hangi doktor acaba fikir verdimi size
Gul234492 Sabiha-1268 Evet Canım bacak arası net bişey söylemedi ben ısrar edince kız gibi dedi emin değilim dedi 20 haftalık gel bakalım dedi ben 2li test sonucu için gittim cnm normalde çam şakuraya gidiyorum o yüzden doktorlar hakkında pek bilgim yok😊
Sabiha-1268 @Gul234492 anladım cnm galiba Zeynep Kamil böyle sanırım bugün bende gittim ilk erkek dedi sonra kıza benziyor dedi bugün orda kimse sorsam kıza benziyor demiş bakalım hayırlısı olsun cnm
Sabiha-1268 @Gul234492 özele gittinmi hiç cnm ben 12 haftalıkken gittim erkek dedi yani burada kafam karıştı cnm
Gul234492 Sabiha-1268 Yok cnm hiç özele gitmedim artık ayrıntılı ultrason da belli olur 14 haftalık ken 2 Li taramada Zeynep kandilde bana da söylemediler cinsiyeti hayırlısı olsun 2 kızım var Buda kız sa 3 kızım olur kısmet
Sabiha-1268 @Gul234492 hayırlısı olsun cnm geçen sene görümcemin başına geldi en iyi özel hastaneye gidiyordu her gitmesinde kesin kız dediler boş bacak arası hemde renkli detaylıda erkek olduğunu öğrendi Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin cnm ❤️❤️🙏🏻
Gul234492 Sabiha-1268 Amiin cnm çok teşekkür ederim hayırlısı olsun inş rabbim sana da gönlünden geçeni versin inş🤲🏻
Gul234492 Sabiha-1268 Başka doktora gittim cnm Pazartesi günü ilk bakınca erkek gibi gördüm ama şuan göstermiyor kapattı bacaklarını kızda olabilir emin olmadan söylemek istemiyorum dedi çok uğraştı ama göstermedi artık ayrıntılıya kaldı öğrenmek 😌
Sabiha-1268 @Gul234492 yok cnm ben gitmedim daha özelemi gittin erkek dedi bence erkek gönlünden geçen olsun cnm zeynepkamilde sana en son bakan asistanmıydı sen en son kime gitmiştin zeynepkamilde
Gul234492 Sabiha-1268 Yok cana özele gitmedim çam ve şakura ya gittim . İnş hayırlısı olsun Rabbim senin de gönlünden geçeni nasip etsin inş 🤲🏻Zeynep kamil de ismini hatırlamıyorum erkek bi doktora randevu almıştım ama asistan bakmıştı doktor yoktu