Mommyy0708 Kızlar yenidoğanda ek gıda verilir mi? Kendi sütüm yetersiz kalıyor o yüzden yanına sma mamasından vermeyi düşünüyorum, böyle ikisini veren varmı?
hunilimom Mommyy0708 yetmediğini siz mi düşünüyorsunuz yoksa doktor da onayladı mi? Hem meme hem mama giden vardır muhakkak yardımcı olurlar ne kadarlık bebeğin
Eemoom Mommyy0708 mama+meme gidebilirsiniz. Ama mama dışında bişey verilmez öyle yiyecek türü falan. İlk 6 ay sadece anne sütü. Anne sütü yetmiyorsa ekstra mama takviyesi başka bişey yok. Doktorunuza da sorun. Kilo alımı yeterli değilse zaten o da mama takviye verir
Denizkaramuk Mommyy0708 sütünün yetmeme sebebi neymiş canım az mı geliyor yoksa yağsız olduğundan mı eğer az geliyorsa mamadan önce sütünü arttırmaya çalışsan sağsan falan daha iyi olur. Allah kolaylık versin 🙏🏼
Mommyy0708 hunilimom emzirme uzmanına gittim bugün ve bebeğin aç kaldığını söyledi, ama herhangi bi mama önerisi için doktora danış demedi. Ne yapcam bilmiyorum bebeğim aç ve 2300 doğdu 2100 grama düştü☹️
Mommyy0708 kahvesever__ ya önermiyorum diyor ama önermeyip ne olacak bebek aç kaldıktan sonra. Anlamıyorum cidden
Burnumageliyoduslkmsn Doktorun yetersiz gördüyse mama verebilirsin ama doktorun bişey demediyse meme reddi yapar belki yapısaldir
Cinarsaitinannesi Mommyy0708 kaç günlük bebeğin eger ac kaliyorsa sarılık olabilir sütun yetmiyorsa mama verebilirsin zaten doymuyorsa huysuz olur uyumaz ağlar sürekli
Mommyy0708 Cinarsaitinannesi doktor yorgunluktan uyuyordur dedi. Saçma geldi bana, yorgunluktan da uyusa 2,3 saat uyuduğu oluyor tamamen aç olsa uyumazdı demi
Mommyy0708 Denizkaramuk az geliyor canım evet. Arttırıcı besinler yemeye başladım bakalım ne olacak. Allah razı olsun🥰
hunilimom Mommyy0708 bebeğin şuan sisi inmiş o yüzden kilosu azalmış sende yorgunsun bol bol emzir mama içinde doktoruna sor canım o sana söyler kaç CC vericegini
Cinarsaitinannesi Mommyy0708 aslinda ilk 1.5 2 aylik dönemde sarılık sirki olduğu icin kan sekeri dusuyor o zaman da ac olursa eğer daha çok uyur sen bol bol emzir en fazla 2 saat koy araya sütün artar mutlaka istersen bi mama ver bak 30 ml falan dene emdikten sonra bitirebilecek mi
Asli1923 Bebeğin ilk hafta %10 a kadar kilo kaybetmesi normal, aç olduğu anlamına gelmez ve ilk 3 gün süt gelmez kolostrum denen yoğun kıvamlı az miktarda sıvı gelir. Yine de içinize sinmiyorsa doktora sorun tabii ki ancak bana normal geldi söyledikleriniz 😊