Hanımlar postlarımdan belki beni hatırlarsınız, adet gibi kanamalar 13 haftadır kanama görüyorum resmen bi bitiyor bi başlıyor bi bitiyor iki güne geri başlıyor. Her seferinde post aça aça bir hal olmuştum. Gazi hastanesini, şehir hastanesini, A life hastanesindeki Filiz halıcı Öztürk gibi gitmediğim doktor kalmadı.. üstten bakınca hiçbir sorun yoktu ama ben foşur foşur kanıyordum sadece tek yapılan progestan iğne ve fitil başka yok. En sonunda bir Profa görüneyim dedim ve Prof doktor Özlem Evliyaoğlu an gittim bugün. Normalde çok dolu randevusu bugüne yer yok dedi ama ben durmumu anlatınca sekreteri sizi aradan alacağım dedi. Yaklaşık yarım saat bekledim gidince haliyle randevuluları aldılar önce arada bir boşlukta beni aldılar ve sanırım uzun süredir aradığım beni anlayacak bir doktora Allah rastgetirdi. Girmeden önce de dua ettim Allahım doktorun yumuşaklığını merhametini nasip et diye :) Tam bir anne gibi yaşı Genç olsa da sakinliği ve beni anlıyor olabileceğini hissettiren bir doktordu kendisi. Aradan beni aldılar diye hızlı hızlı hareket etmedi kafamdaki tüm soruları sordum ve alttan baktıramama korkumu anlattım doktora alttan spektrum ile baktı ve korkma çok hafif bakacağım söz dedi :) hafifde olsa halen kasıklarım ağrıyor ama genede nazik davranmaya çalıştı. Devlette beni ihmal ettikleri konuları anlattım bana ilaçlarımı sırasıyla anlatıp düzenli almamı söyledi ultrasonda detaylı baktı sağolsun en önemlisi hiç azarlamadı ya da bilmişlik taslayıp bazı kabaran doktorlar gibi bir kibri yoktu. Kafamdaki tüm soruları sorunca güzel dileklerle sağolsun gönderdi. Gitmeden önce muayene ücreti sekreteri 1000₺ demişti kasaya gittiğimde ıfak bir miktar indirim yaptı hocamız size dedi. Çok endişeli gittim ama artık İnşaAllah kendisine takip olacağım. Özelde arayanlara tavsiye ederim 🌺