Soniii Banyoyu temizlerken ayağım kaydı düştüm Allahtan lavaboya tutunabildim kötü düşmedim kanamam da yok çok şükür 23 haftalık hamileyim doktoruma mesaj attım ama henüz cevap vermedi başına aynı durum gelenler var mı ne yaptınız
Sevval0308 Soniii çok çok geçmiş olsun canım. Allah’ın izniyle birşey olmamıştır hareketleri hissetmeye calis sola uzan kanama felan yoksa birşey yoktur inşaallah
Daisy0000 Soniii Çok geçmiş olsun canım, ben 18. Haftamda çok kötü düştüm hemde direk popomun üzerine , popom mosmor oldu o derece.. Çok şükür kanama vs olmadı ,hemen ertesi sabahta doktor randevum vardı ,çok şükür sıkıntı çıkmadı
gzm25 Soniii geçen hafta sol yanıma doğru düştüm 36 haftalıkken yani çok şükür 2 ayrı doktora danıştım ikisi de bebeğin hareketleri varsa bi sıkıntı olmaz dediler çok şükür 37 oldum iyiyiz bi sıkıntı yok sana da bişey olmaz Allah’ın izniyle merak etme 💕
Soniii __mom1 yok karnımın üstüne düşmemek için tutunmaya çalıştım arka tarafıma doğru düştüm bacağım biraz ağrıyor
Soniii Daisy0000 sağol canım benimde randevum normalde 1 hafta sonra ama bakalım doktor görelim derse yarın gidiyim kontrole
Hilal2 Bişey olmaz deme bende düşmüştüm ilk çocugum da o ara suyum gelmediği halde suyumun olmadıgını öğrendim hastaneye gitmeni tavsiye ederim doktorunu bekleme bence
Soniii Hilal2 kötü mü düşmüştünüz ben lavaboya tutunarak hızlı düşmemi engelledim kalçamın üzerine düştüm doktora mesaj attım ama içime kurt düştü bebeğim hayaletlerimi gözlemlycem olmadı gidicem
Tmtugbaa Canım bende taşikardi olup bayılıyorduö yere düşüyordum doktora sorduğumda bebeğin yeri sağlam öyle ona bişey olmaz demişti
__mom1 Soniii bebek darbe almamış moralini bozma sıkıntı olmaz zaten doktorun sana gerekli cevabı verir telaş yapma
Soniii Lina-Annesi karnımı vurmadım çok şükür kalçamın üzerine düştüm hafif bacağımda ağrı var teşekkür ederim 🌸
Hilal2 Soniii ben bebek mağazasında düştüm sırt üstü merdivenden kokunla destekledim o ara halbuki 1 gün önce kontrolde herşeyim iyiydi o ara ambulansla gittim ve öyle dediler işte
Elifeski22 Birşey olmamıştır İnşAllah geçmiş olsun 🥰 benim başıma böyle bir durum gelmedi şükür ama hamilelik şüphem varken koca koca sandıkla odun taşıdım merdivenden çok şükür birşey olmamış hamileliğimi öğrendim sonra 🥰
Soniii Elifeski22 teşekkür ederim maşallah hayırlı olsun 🥰 Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin 🤲