Bestadalli 50 dır yazıyorum bi Allahın kulu cevap vermedi ya izmirde yaşayıp hangi hastenede detaylıya girdiniz memnun kaldınız mı ücret ne kadardı
Handanby Bestadalli ben izmir deyim bende detaylıya gircem araştırıyorum barış tıbbi görüntüleme merkezi var 250 tl biraz önce konak hayat hastanesini aradım 225 tl randevusuz gelebilirsiniz dedi doktorlar hakkında bilgim yok
Sinem1912 Bestadalli ben kontrole Ata sağlığa gidiyorum doktorum bir profa yönlendirdi Mert Kazandı diye çok memnun kaldım çok ilgilendi ve bilgilendirdi
BurcuDiner Canım İzmir’de değilim ama İzmit Medicalpark ta girdim 450 TL’ye İzmir’deki Medicalpark tada vardır bir araştır istersen
Eraa Sinem1912 Bende ata saglikta Emin beye gidiyorum cvs islemim icin mert beye yonledirmisdim simdi detayli icin yine mert beye yonlendirdi fakat o kadar para vermek istemedigimi soleyince ege veya dokuz eylule yaptirabilicegimi soledi
Sinem1912 Eraa yok ben Pınar hanıma gidiyorum evet biraz pahalı.. Ege de yapılıyor mu randevu almak zordur orda ama
Eraa Sinem1912 182 aradim daha randevu zamani acilmamis 15 gunde bir aciliyormus ama suan yarin yaptirmak istesem randevu bulabildigimi gordum mert beye ben cvs icin 1500 tl vermisdim detayliya ne kadar aliyor
Minigimgeliyor Ben dün yazmıştım ama görmedin galiba. Normalde medicale gidiyorum ayrıntılı için alsancakta prof fuat akercana yönlendirdiler. Fiyat 500 tl idi. Doktordan gayet memnun kaldım.
Minigimgeliyor Bestadalli Ben dün yazmıştım ama görmedin galiba. Normalde medicale gidiyorum ayrıntılı için alsancakta prof fuat akercana yönlendirdiler. Fiyat 500 tl idi. Doktordan gayet memnun kaldım.
Sinem1912 Eraa Yook şuan 31.haftamdayım tam 10 hafta olmuş yaptıralı bence yarın bir arayın emin beyin yönlendirildiğini söyleyin telde fiyat bilgisi veriyorlar zaten