MelekMervertlek MelekMervertlek yakından baktınızmı selena baby ye bende internetten beğenmiştim yakından biraz basit duruyor yan işlemeli gibi kısımları
BehiyeGrel MelekMervertlek evet baktık ama çok takılmadık bu duruma bide fiyat çok uygun geldi kararsız kaldım o yüzden 🙄😑🙈
BehiyeGrel Yaseminmericli ay güzel dimi 🙈 Çok almak istiyorum bencede kesinlikle dolabı çok kullanışlı 👍🏻
Nrcn61 Yaseminmericli merhaba bende aynı ürünü aşdım uyku seti olarak ne aldınız karacanın uyku setini almayı düşünüyorum olur mu
GizemCengiz BehiyeGrel ben Aldım canım daha gelip kurmadılar ama çok severek ve beğenerek aldım. Benim bebeğim erkek olduğu için diğerleri çok kokoş gelmişti bana 😀
BehiyeGrel GizemCengiz Benim bebeğim kız 😂😍 Ama yinede bunu almak istiyorum zarif duruyor sadece dışına takıldık onun dışında çok kullanışlı gibi .. Ay gelince haberdar edermisin Bakalım memnun kalıcakmısın çok merak içerisindeyim🌸
GizemCengiz BehiyeGrel canım hatta ben kız için daha uygun dedim selenaya bile düşün 😀 fiyatı çok makuldu ve diğer modellere kıyasla dolabını ben çok çok daha kullanışlı buldum. Dış kısmına gelince hiç bu kadar detaylı düşünmedim ama sağlam duruyor bir şey olacağını sanmam yani. Yaşayarak görücez tabi. İlerde selenanın bazalı yatağını alırım diyede düşündüm ben genç odasına çevirebilirim dedim. Haber veririm tabiki sana kendini hatırlat ama mutlaka ya da instagramdan ekle beni ☺️
GizemCengiz BehiyeGrel şu an çok üzüldüm yalnız ben aldıklarımı toplamda 3.100 e almıştım indirimdeydi bi de şimdi dahada inmiş en az 200 tl zarardayım 🙈🙈
BehiyeGrel GizemCengiz valla ekleşelim behiyegurell ben🙈😂 Kesinlikle katılıyorum dolabı çok çok kullanışlı ve dediğin gibi büyüdüğünde bazayı felan alırım dedim bende ahahahah 😂😂😂😂🙈
BehiyeGrel reinamm indirim var piyasaya göre çok uygun fiyatları aslında .. tercih meselesi tabi yinede ..
BehiyeGrel GizemCengiz Üzülme sen bizden önce anniştin yapman gerekiyordu hazırlığını 🙏🏻 Bana herkes alma dur bekle dediği için böyle de düşünüyor olabilirim gerçi de 🤷🏻♀️
reinamm BehiyeGrel ben 3 ay önce gittim sadece bakmaya. Çok pahalıydı bi de küçüktü. Netten bakmadm hiç
GizemCengiz BehiyeGrel insanın içi acıyo böyle durumlarda 🙈 alırkende demiştim içime doğmuş gibi dahada inmez di mi diye
BehiyeGrel reinamm Selena baby serisini beğendim Ama eşim mocha serisini beğendi arada kaldım savaş veriyorum 🤗🙈♥️😂