Atlassmomm Sibzaf avakado ananas bunlarımda iyi geldiğini duymuştum birde soğan küründen bahsediyorlar ama bilemiyorum
Pamuk Atlassmomm Ananas doğumu kolaylastirmak için Avokado yumurta kalitesi için Soğan Kuru rahmi temizlemek icin
Sumyduman Sibzaf Aşılama sonrası bebeğin tutunması için avokado önerilir, sıcak duştan kaçınılır. Siz de bunlara dikkat edebilirsiniz. Gerisi takdiri ilahi
ilgihazaal Sibzaf yeslesmesi icin uzanmak dinlenmek bir yiyecek yok:) hurma cennet hurmasi maydonoz ananas sigara alkol asitli icecekler sakatat az pismis yumurta et bunlar önerilmiyor
Maya01 Sibzaf bol su içtim içiyorum hala deli gibi susuyorum kese için çık iyi. neden bilmiyorum canım çok havuç istiyor ve sürekli yiyorum. Tutunmaya yardımcı olabilecek bir besin duymadım
semrasldrms Sibzaf bebek ilk 3 ay senin yediklerinden etkilenmiyor ki senin depondan besleniyor 3 ay sonra yediklerinden etkileniyor sadece bitki çaylarından uzak durabilirsin bide ödem attırıcak kürlerden uzak durabilirsin düşük yapmamak için