Ceylincim Kızlar eşim esmer ben beyaz kaynana renkli göz kaynanın annesi renkli göz kayınpeder koyu eşimin karseşi koyu, eşim hafif ela, ben koyu bizimkiler koyu ne olur bu iş sizce yaaaa 😂😂
SiriusA Ceylincim ahaha sümüğe de benzese çok seveceksin 😅 beyaz tenli kahverengi gözlü bir bebiş geliyor gibi geldi bana 😅
nur34_ Ceylincim bizdede durum boyle ben kahve esim kahve ikimizde bugday tenliyz annem ela kaynim yesil goz esimin sulalesi komple mavi goz bakalim nasil bisey cikcak
Nnanaa Ceylincim eşimde bende kahverengi gözlüyüz bir tek babam sarışın mavi gözlüydü hiç ihtimal vermiyordum ama kızım ona benziyor 😌
femme Ceylincim bizimde esim sarı beyaz tenli ben esmer 🌻 oğlumuz olucaz beybimiz neye benzer merak ediyoruz😀
Ceylincim SiriusA kız çocum niye sümüğe benzesin seninki benzesin töbe töbe 😂😂😂🌼 Bana da öyle geliyor sanki ya hayırlısı artık 😂
Sila66 Ceylincim ben bugday esım beyaz ama ben ayrıntılıda bebegımı gprunce annem dedım herkes de anneme benzetıyor vefat edelı 8 sene olucak annem gıbı burnu dık tombul 😂❤️
Mucize18 Ceylincim bunu biz bilemeyiz ki 😂😂 benim eşim.tarafi hepsi esmer ben beyaz tenliyim ve bi tek kizim ve ben varız beyaz tenli gerisi hepsi sülalecek esmer 😂
Liliales Ceylincim bizim ailede de babam babaannem ve eşimin babaannesi renkli gözlü geri kalan herkes kahverengi biz de dahil. Eşim esmer ben beyaz tenliyim biz de merak ediyoruz ten rengi nasıl olacak diye bir de ben kıvırcık saçlıyım bebiş de kıvırcık olur mu onu merak ediyoruz bakalım ne çıkarsa bahtımıza 😂 ama ultrason fotoğraflarından tombiş yanaklı ve dolgun dudaklı olduğu belli 😂